Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Din pasiune pt bijuterii | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Saturday, May 21, 2022

Din pasiune pt bijuterii

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 12/11/2009

Sunt sigura ca aceia dintre voi care confectioneaza bijuterii sau pur si simplu se lasa “fermecati” de ceea ce gasesc la standurile de bijuterii handmade, vor intelege perfect ceea ce ne-a scris Andreea Raducanu: http://accesorii-pentru-tine.blogspot.com/

Cititi mai jos si asteptam opinii si comentarii.

Omul a simtit intotdeauna nevoia de a crea.

Stramosii nostrii au fost adevarati maestrii ai artei, si-au lasat imaginatia sa zboare si astfel din mainile lor au iesit adevarate capodopere.

Istoria bijuteriilor este plina de simboluri si semnificatii. Aceasta este o carte deschisa, pe care noi, creatorii de accesorii handmade, continuam sa o scriem cu o deosebita placere.

Fericirea se gaseste intr-un suras, intr-o raza de soare, in urma unui parfum, intr-o bijuterie. Fericirea inseamna frumusete. Daca frumusetea se gaseste in ochii privitorului, acolo este si arta?

Pe o piata in care arta este sacrificata in favoarea comercialului este destul de greu sa gasesti accesorii unicat. Produsele handmade au garantia autenticitatii si originalitatii, fiind alegerea ideala intr-o lume in care fiecare individ isi cauta identitatea si incerca sa fie cat mai diferit. In ultimii ani, bijuteriile au atins extreme, podoabele s-au transformat in obiecte de arta de purtat.

Bijuteriile sunt esenta feminitatii si elegantei. Un accesoriu bine ales este precum o raza de soare intr-o zi cu nori: face minuni. Bijuteriile au un mesaj bine definit: trebuie sa placa, sa acompanieze, sa impresioneze.

Bijuteriile insemna arta, istorie, fericire.

Voi ce parere aveti?

Articol trimis de Andreea Raducanu: http://accesorii-pentru-tine.blogspot.com/

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comentarii

  1. AdArt says:

    :) Foarte bine zis! Citeam odata pe un forum povestile celor care fac bijuterii handmade si toti spuneam ca lucram din pasiune, iar fiecare bijuterie este o stare speciala a creatorului. Pentru mine fiecare bijuterie e o stare de bine pe care incerc sa o transmit si celor care o poarta. Poate asta e si motivul pentru care “bijuteriile inseamna … fericire”

  2. Foarte mare dreptate ai! Chiar inseamna fericire, si nu doar daca le creezi tu, ci si daca le porti. O pereche de cercei si o bratara te poate transforma dintr-o hippie girl misterioasa, intr-o adolescenta zambareata si haioasa, sau intr-o femeie eleganta.

    I-am discrimat putin pe baieti de data asta, dar promit sa revin cu idei si pt ei :-)

  3. Anghel says:

    Nimic nu se face fara pasiune :)

home | top