Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Merry Bazart – Sibiu, 12/13 Decembrie | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Saturday, May 8, 2021

Merry Bazart – Sibiu, 12/13 Decembrie

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 19/11/2009

Pe 12, 13 decembrie 2009, Merry BAZART găzduieşte atitudini tinere : peste 30 de creatori de obiecte urbane pentru doritorii de imagini, sunete şi viziuni noi, într-o atmosferă contemporană cu djset, proiecţii şi ceai.

Cultura urbană este ceea ce facem din ea. Acest lucru fost demonstrat de prima ediţie a evenimentului „BAZART” care a avut loc pe 15 august 2009 la Sibiu.

Prima ediţie a adus laolalta peste 800 de participanţi (vizitatori şi pasionaţi) veniţi din toate colţurile ţării, care şi-au împărtăşit creaţiile, ideile, s-au împrietenit, şi au avut parte de o zi însorită cu atmosferă funky.

A doua ediţie „Merry BAZART” continuă lista propunerilor originale, cu un program de 2 zile petrecăreţe, dublu de invitaţi şi maximul de participanţi posibil.

„Merry BAZART” , prima întâlnire a creatorilor de artă urbană din Sibiu va avea loc sâmbătă 12 decembrie şi duminică 13 decembrie între orele 10.00-21.00, la Floaşiu, strada Papiu Ilarian nr.2 (deasupra magazinului Bila de pe Nicolae Bălcescu)

Deschiderea oficială  are loc pe 12 decembrie la ora 10.00.

Acest eveniment aduce la Sibiu 30 de tineri creatori de artă urbană (păpuşi, aşternuturi, perne, obiecte cu şi fără întrebuinţare practică) alături de un public însetat de noutate.

Atmosferă funky asigurată de un dj şi al său djset, proiecţii pe tavan, ceaiuri bio şi prăjiturele handmade.

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comentarii

 1. Indra says:

  o sa fim toti acolo

 2. Alina Greavu says:

  cum ma inscriu si cat este taxa de participare?

 3. roxana balint says:

  Cum as putea sa ma inscriu?

 4. cristina dascalasu says:

  eu sunt din sibiu si as vrea sa particip, cand se fac inscrierile?

home | top