Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Ai un blog? | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Tuesday, September 28, 2021

Ai un blog?

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 30/12/2009

Atunci fa link-exchange, nu il tine doar pentru tine.

De ce sa faci link-exchange? Pentru ca Google va indexa blog-ul tau mai bine si mai repede daca il vede prezent si pe alte site-uri/blog-uri si ii va acorda mai multa importanta.

Daca blog-ul tau este prezent pe alte site-uri/blog-uri, Google ii va acorda o mai mare atentie, iar cum in ziua de astazi foarte multi dintre noi folosim acest motor de cautare, este foarte important ca sa fim primii in lista de afisari a Google.

De exemplu daca veti cauta cuvantul “handmade” pe Google, al doilea rezultat este ILoveHandmade.ro (un site care nu percepe nici o taxa utilizatorilor sai) pentru ca multi dintre voi au adaugat site-ul nostru la Blogroll, iar daca veti cauta “targuri handmade”, IloveHandmade.ro este primul rezultat, pentru ca targurile noastre sunt cele mai tari. :)

Daca vrei sa ai link pe ILoveHandmade.ro catre blog-ul tau, citeste aici.

Noi va propunem sa adaugati site-ul PonturiBune.ro in Blogroll pe blog-ul vostru, iar PonturiBune.ro va adauga un link si catre blog-ul vostru. Astfel, veti avea un link in plus de la un site care creste foarte repede. Nu va costa nimic si nici nu aveti de pierdut nimic. Mai multe detalii aici.

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comments are closed.

home | top