Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Fluturasi de Paste | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Wednesday, August 10, 2022

Fluturasi de Paste

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 01/04/2010

Pentru ca suntem in Joia Mare si pentru ca Pastele ne bate la usa, Florentina ne-a trimis un tutorial farte util pentru decoratiuni de primavara si de Paste.

Cuvantul magic de sarbatori, la romani, se pare ca este mancare, mancare…si mai multa mancare si desi exista traditionala “curatenie de Paste”, gospodinele uita de importanta “decoratiunilor de Paste”. De la Florentina avem un tutorial foarte simplu si frumos care ii va incanta mai ales pe cei mici. Este vorba despre un fluturas din carton.

Ai nevoie de:

 • o coala cartonata colorata;
 • acuarele;
 • pixuri cu sclipici;
 • lipici;
 • sarma (pentru antene :-)

Pentru inceput decupezi coala de carton in forma dorita: aripile si corpul fluturasului in cazul nostru.

Apoi pictezi fiecare componenta individual – asta este partea care cu siguranta ii va incanta pe cei mici, asa ca ii lasam pe ei sa inventeze noi tipuri de fluturasi.

Ne ocupam un pic si de “corpul fluturasului”. Il coloram in acelasi stil, iar ochii, Florentina i-a gasit in tavita perforatorului :-) Si voi ati putea face la fel.

Dupa ce totul este uscat, se lipesc intre ele.

Nu este un tutorial extrem de greu sau artistic, dar este ceva facut din suflet pentru casa/camera ta, iar daca si un ucenic mai mic care sa te ajute, cu siguranta va face cat o mie de opere de arta.

Succes!

Articol trimis de Florentina.

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comentarii

 1. muwahaha!!!…excelent! sora mea e inebunita dupa fluturasi o sa-i fac o surpriza acum de Paste si o s-o invadez cu fluturi hehe, dar e un pic cam tarziu acum…hm dar vine ziua ei curand multumesc frumos pentru idee, sa aveti o zi minunata si lumina in suflet de Sfintele sarbatori Pascale!

 2. Teodora says:

  Sărbători fericite, dragii mei!

 3. Iqbal says:

  I don’t know what kind of sense of humor he has but me my family are crazy lol But when a faoitvre Uncle of ours retired we got a big gift bag in fact 2 so anyway we put a new pillow in it slippers a couple of books he’s a Giants fan so we got a throw Giants’ blanket we just had fun with it Does your FIL have certain interest or sports minded just go with how he is OK We even got cute Over The Hill gag gifts

home | top