Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Oferta de munca pentru artizani | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Wednesday, August 10, 2022

Oferta de munca pentru artizani

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 19/04/2010

UNIC pe ILoveHandmade.ro

Compania Reflection Art cauta un artist modelator talentat, care sa modeleze din lut, polymer sau argila diverse figurine si forme.

Acestea vor fi mai apoi turnate in gips pentru a se realiza matrite pentru formare in serie si finisate (vopsite, adaugare ochisori, etc).

Programul este flexibil si in concordanta cu deadline-urile clientilor.

Daca esti interesat, trimite CV-ul tau la adresa: office@reflectionart.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comentarii

 1. gariana says:

  Super tare :)

 2. nu ca super tare, prea tare!!:) numai ca nu am avut ocazia sa imi testez indemanarea si sa incep de acum deocamdata nu am lut …pacat ca nu am acces la un atelier de olarit ceva as fi vrut sa vad ce imi poate pielea hehe, dar e bine de stiut si asta poate pe viitor reusesc!multa bafta celor care se inscriu si sa vedem cele mai frumoase papusi si figurine!! succes!

 3. Artadora says:

  Eu tocmai asta fac acum : modelez in polimer diverse figurine din imaginatia mea, le fac matrite, torn ipsos, pictez, lacuiesc , de una singura.
  Le puteti vedea daca apasati la blogul meu pe eticheta “ceramica pictata” si parcurgeti pana in josul paginii, ca acolo sunt cele mai recente figurine ce le torn acum iar.
  Peste vreo doua saptamani voi posta si alte figurine noi, acum ma intorc la lucru sa scot figurinele din matrite :)

 4. alice says:

  felicitari

home | top