Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Urmatoarele 2 targuri ILoveHandmade | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Sunday, September 19, 2021

Urmatoarele 2 targuri ILoveHandmade

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 07/05/2010

Urmatorul targ ILoveHandmade va fi la Palatul Voievodal Curtea Veche, in centrul Vechi, langa Hanul lui Manuc. 

Aici vor fi ceva mai putini participanti si vom incerca sa il transformam intr-un eveniment. Vom avea loc de joaca pentru copii si un post de radio care va intretine atmosfera. Targul va avea loc in weekendul 26-27 iunie.

Cel de-al doilea targ ILoveHandmade programat va fi in weekendul 3-4 iulie si va fi in locatia binecunoscuta de la Universitate, la Muzeul de Istorie.

Inscrierile pentru fostii participanti la targurile noastre au inceput deja pentru ambele targuri (intotdeauna fostii participanti au prioritate la targurile ILoveHandmade), iar miercuri (12 mai) daca vor ramane locuri, vom afisa pe site detalii si pentru celelalte persoane interesante.

Asadar, va recomandam sa va abonati la newsletter pentru a afla printre primii informatiile despre noile targuri programate, tinand cont si de faptul ca de obicei inscrierile se termina in doar cateva ore.

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comments are closed.

home | top