Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Au inceput inscrierile la cele 2 targuri | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Tuesday, September 28, 2021

Au inceput inscrierile la cele 2 targuri

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 12/05/2010

UPDATE (13 mai): INSCRIERILE S-AU INCHEIAT pentru ambele targuri!!!

Va spuneam aici despre urmatoarele 2 targuri ILoveHandmade – votat "Cel mai Misto Targ".

Urmatorul targ ILoveHandmade va fi la Palatul Voievodal Curtea Veche, in Centrul Vechi, langa Hanul lui Manuc. Aici vor fi ceva mai putini participanti decat la Palatul Sutu si vom incerca sa il transformam intr-un eveniment. Vom avea loc de joaca pentru copii si un post de radio care va intretine atmosfera. Targul va avea loc in weekendul 26-27 iunie.

Cel de-al doilea targ ILoveHandmade va fi in weekendul 3-4 iulie in locatia binecunoscuta de la Universitate, la Muzeul de Istorie (Palatul Sutu), ca si pana acum.

Reguli:

Mai sunt cateva locuri la fiecare din cele 2 targuri (fostii participanti au avut prioritate). Inscrierile se fac pentru ambele targuri chiar de astazi si va recomandam sa va inscrieti la ambele, daca mai sunt locuri. Pentru a fi inscrisi, trebuie ca plata sa fie confirmata. Ca de fiecare data, toata lumea primeste factura fiscala. Tinand cont ca locurile se ocupa foarte repede, va recomandam sa ne contactati pe e-mail inainte sa faceti plata, pentru a verifica daca mai sunt locuri. Datorita numarului mare de cereri, nu comunicam decat prin e-mail. Daca cineva nu primeste raspuns la e-mail inseamna ca nu mai sunt locuri sau ca inscrierile au intrat in stand-by. Inscrierile se vor face in limita locurilor iar cine nu prinde loc este asteptat data viitoare, la urmatoarele targuri. Va recomandam sa verificati de mai multe ori pe zi site-ul nostru pentru a vedea daca inscrierile s-au incheiat sau nu. Stim ca nimanui nu-i plac regulile, insa este singura metoda de a administra un numar mare de inscrieri si, de obicei, de 3 ori mai multi doritori, asa cum sunt la targurile noastre. Asa ca tinem foarte mult la respectarea regulilor de mai sus.

Cei care vor sa se inscrie la targuri, ne pot contacta aici pentru detalii.  

UPDATE: Nu mai sunt locuri.

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comments are closed.

home | top