Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Castiga 2 carti “Secretele palmei. Ghid de chiromantie” de la Editura Litera | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Sunday, December 5, 2021

Castiga 2 carti “Secretele palmei. Ghid de chiromantie” de la Editura Litera

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 20/06/2010

Un nou concurs. Avem 2 premii pentru 2 categorii de participanti:

  • Prima categorie de participanti: expozantii de la urmatoarele 2 targuri ILoveHandmade (26-27 iunie la Curtea Veche si 3-4 iulie Palatul Sutu)
  • A doua categorie de participanti: oricine are un blog, indiferent de profilul blogului sau.

1. Participantii la targurile de la Curtea Veche, langa Hanul lui Manuc (26-27 iunie) si Palatul Sutu, Universitate (3-4 iulie) care vor pune pe blogurile lor sau pe Facebook flyerul evenimentelor noastre, vor intra intr-un concurs pentru una dintre carti. Pe scurt: participantii promoveaza targul inclusiv spre interesul personal si au posibilitatea de a si castiga una dintre carti.

2. Toti ceilalti cititori ILoveHandmade care au bloguri (dar care nu participa la targurile noastre ca expozanti) si care publica pe blogurile lor afisele evenimentelor nostre, intra in concurs pentru cea de-a doua carte.

Ce trebuie sa faceti:

- scrieti pe blogul vostru detalii despre targurile ILoveHandmade care vor urma sau pur si simplu publicati afisele (le gasiti mai jos). Daca aveti cont de Facebook si scrieti si acolo sau daca scrieti de mai multe ori pe blog, veti fi inscrisi de mai multe ori in concurs. Fiecare articol publicat pe blogurile voastre inseamna o noua inscriere in concurs. Dupa ce ati scris, ne trimiteti linkul de blog ori contul de Facebook pe adresa de e-mail concurs@ilovehandmade.ro

Premiile se acorda prin tragere la sorti. Concursul este valabil pana pe data de 5 iulie 2010. Premiile vor fi expediate direct de catre Editura Litera.

Despre premiu: “Secretele palmei. Ghid de chiromantie” este un ghid util pentru cei care doresc sa invete sa citeasca semnele pe care ni le-a lasat Dumnezeu in palma. Se stie ca fiecare mana este unica si ca aceasta contine informatii despre noi care, interpretate corect, pot dezvalui trasaturi ale caracterului nostru. Mai multe detalii despre cartile oferite ca premiu – aici.

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comments are closed.

home | top