Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Fa o valiza si pleci la New York! | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Thursday, August 11, 2022

Fa o valiza si pleci la New York!

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 20/07/2010

Esti o persoana creativa si vrei sa te afirmi?

Esti un artist ce doreste sa fie promovat?

Iti doresti sa calatoresti la New York sau la Amsterdam?

Esti la doar trei pasi distanta de toate acestea:

 1. Alege-ti o destinatie din urmatoarele: Amsterdam, Lima, Cape Town, Shanghai sau New York;
 2. Creaza un concept de valiza sau accesorizeaza intr-un mod ingenios o valiza si transpune intr-o schita;
 3. Inscrie-te cu schita realizata, pana pe 6 August, pe site-ul www.KufarArt.ro Daca schita nu-ti reuseste poti realiza direct valiza si te poti inscrie cu o fotografie a ei;

20 cele mai reusite schite vor fi realizate si promovate in cadrul unui Street Gallery organizat in diverse locatii din Bucuresti.

3 dintre valize vor fi premiate cu bilete de avion pentru 2 persoane la New York (dus-intors + hotel, la ArtExpo 2011) si Amsterdam.

Atentie! Pentru a te inscrie in concurs nu trebuie decat sa realizezi o schita a unei valize cat mai ingenioase si mai apropiate de destinatia aleasa (sau te poti inscrie cu poza conceptului final).

Mai multe informatii gasesti aici – www.KufarART.ro si daca ai nelamuriri, poti scrie aici – info@kufarart.ro

Pagina de intrebari frecvente o gasiti aici.

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comentarii

 1. vacanta says:

  Super concurs…

 2. Initial am gasit interesant concursul,pana ce am citit regulamentul.Faptul ca nu-ti pot da contravaloarea in bani a biletelor(pur si simplu sa vanda biletele celor care sunt interesati) si faptul ca pt cursa New York trebuie sa obtin personal viza sunt neajunsuri ale premierii acestui concurs.

 3. Concursul se adreseaza artistilor care isi doresc atat sa ajunga la o expozitie de arta de talie internationala, precum ArtExpo 2011, unde vor avea cazarea inclusa precum si biletul de intrare la expozitie, ce se va desfasura la New York, precum si celor care doresc sa fie remarcati ca artisti.

  Juriul este alcatuit din persoane recunoscute in bransa iar Street Gallery-ul organizat cu cele 20 de valize realizate va include locatii variate din Bucuresti.

 4. Razvan says:

  @ Ismi: Astea sunt conditiile concursului; tu alegi daca vrei sa te inscrii sau nu. Contravaloarea in bani nu o vei primi. Dar daca vei castiga si nu primesti viza de State poate iti punem o vorba buna si schimbam destinatia biletului.

  Eu cred ca este de apreciat prima campanie dedicata artistilor realizata de catre o mare companie din Romania. Iar daca esti o artista adevarata la acest concurs nu participi doar pentru premiu, ci si pentru perspectivele pe care ti le poate oferi promovarea gratuita prin tot Bucurestiul si pe internet.

home | top