Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
KufarART – au mai ramas 5 zile pentru inscrieri | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Thursday, December 2, 2021

KufarART – au mai ramas 5 zile pentru inscrieri

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 02/08/2010

UPDATE! Perioada de inscrieri s-a prelungit pana Duminica, 8 August! Prin urmare, aveti tot weekendul la dispozitie sa realizati schita castigatoare.

Va scriam aici despre concursul KufarART, organizat de KLM Romania pentru persoanele cu imaginatie si spirit artistic.

Mai aveti la dispozitie doar 5 zile in care va puteti inscrie in acest concurs, iar miza nu este deloc mica: bilete de avion si cazare la New York, la ArtExpo 2011 si bilete de avion la Amsterdam.

Tot ce trebuie sa faceti este sa realizati o schita o unei valize de voiaj. Schita trebuie sa fie cat mai originala si sa fie inspirata de unul dintre orasele: New York, Amsterdam, Cape Town, Lima sau Shanghai. De exemplu, la un concurs similar organizat in Ungaria, destinatia-tema a fost Mexic si cineva a venit cu ideea unei valize sub forma de chitara. Asadar, trebuie sa fiti cat mai creativi.

Dupa ce aveti schita, faceti o descriere de cateva cuvinte si le incarcati  pe site-ul KufarART, la rubrica “Inscriere“. Daca lucrati mai bine direct cu imaginatia, atunci puteti realiza direct valiza finala si va puteti inscrie cu o fotografie a ei. Valiza poate fi oricum: desenata, pictata, accesorizata, etc.

Vor fi alese 20 cele mai reusite schite, iar cele 20 de persoane vor avea la dispozitie 2 luni sa realizeze lucrarea finala.  Lucrarile vor fi apoi expuse intr-un Street Gallery prin Bucuresti, dar si pe site – unde oamenii o sa le vada si unde o sa le poata vota.

Nu uitati ca valiza sau ideea castigatoare va pot aduce bilete de avion de doua persoane la New York, la ArtExpo 2011, si la Amsterdam.

Mai multe detalii aflati aici. Vineri este ultima zi de inscrieri.

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comentarii

  1. diana says:

    din pacate pe site scrie ca inscrierile s-au terminat, desi inca nu este ora 24:00…

  2. diana says:

    ei, ne-am lamurit, lucrarile se pot trimite direct la info@kufarart.ro

home | top