Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
[P] Exista locuri de joaca virtuale pentru copii? | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Monday, August 15, 2022

[P] Exista locuri de joaca virtuale pentru copii?

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 04/09/2010

Ei bine, da. Exista.

Degeaba ne mai miram; tehnologia din ziua de astazi ne permite multe lucruri, unele mai bune, altele mai putin bune. Unul dintre cele bune este site-ul pentru strengari lansat de curand in Romania, unde cei mici pot invata retete, glume, jocuri, pot face diferite activitati educative, pot participa la loterie, pot citi poezii sau pot face mici teste si pot invata din ghicitori, povesti sau proverbe.

Site-ul se numeste Strengari.ro si este o sursa de informare inclusiv pentru parintii care au la dispozitie un Forum la care copiii nu au acces. Pe site exista posibilitatea de a crea copiilor conturi si de a le seta apoi celor mici timpul de acces, dar si de a urmari apoi activitatea acestora.

Site-ul este dinamic, viu colorat si bine structurat asa ca nici pentru adulti nu e greu de urmarit. Daca aveti copii, probabil ca va fi un ajutor util in educatia acestora. Iar daca aveti prieteni care au copii, recomandati-le www.Strengari.ro

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comentarii

  1. Ina says:

    Tocmai am intrat pe site-ul Strengari.ro şi ce mi-au văzut ochii: un banc cu blonde! Nu sunt blondă, dar nu mi se pare normal ca un site care se pretinde a fi dedicat micuţilor, educativ şi supravegheat, să conţină un banc discriminatoriu. Nu am cercetat, dar aveţi cumva şi bancuri cu evrei, negri, ardeleni, ţigani etc.?

  2. Zina says:

    Parca e cam prea pueril. Aduce cu un site din zorii Internetului (la noi !).Copiii de azi sunt mai sofisticati.

  3. Greta says:

    Mai corect ar fi fost: “Exista locuri de joaca virtuale pentru copii?” ….Parerea mea…

  4. Multumim pentru “trasul de urechi” :-)

home | top