Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Castigatorii concursului KufarART | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Saturday, May 21, 2022

Castigatorii concursului KufarART

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 16/09/2010

Seara trecuta, la Radisson SAS Hotel, a avut loc Ceremonia de premiere si vernisajul expozitiei KufarART.

Asa cum v-am mai povestit, KufarART este un concurs de creatie si design organizat de KLM Romania, prin care si-au dorit sa sprijine mediul artistic din Romania si sa incurajeze publicul sa priveasca “valiza” ca pe o marca a calatoriei si “calatoria” ca o sursa de inspiratie.

Printre cele 20 de lucrari finaliste s-au regasit atat concepte functionale (Amsterdam-bag – valiza care se ataseaza la bicicleta), povesti emotionante (Portretul bunicului la 78) sau haioase (When the day breaks – o casuta olandeza cu papusi), fiecare dintre ele spunandu-ti povestea unei destinatii sau a unei calatorii.

Toate cele 20 de lucrari, conceptul din spatele lor si artistii care le-au realizat, pot fi vizualizate pe website-ul KufarART, sectiunea “Artistii si lucrarile lor”. Tot aici, veti putea vota lucrarea preferata.

Incepand de Luni, timp de o luna de zile, lucrarile vor putea fi vazute in cadrul Galeriei Stradale organizate de KLM Romania. Fiecare lucrare va fi expusa intr-o locatie dedicata si harta completa a locatiilor o puteti gasi aici.

Cele trei lucrari castigatoare, premiate de Juriu (format din Dan Popescu – directorul galeriei H’art, Carla Szabo – designer si Matei Georgescu – arhitect), sunt:

Premiul I, o excursie la New York, la ArtEXPO 2011 – Anna Florea, “When the day breaks”

Premiul II, excursie la Amsterdam si un troller – Dan Miron, “Artrip Bag”

Premiul III, excursie la Amsterdam – Andrei Gamart, “Reflectii Newyorkeze”

Nu uitati ca puteti vota lucrarile preferate pe www.kufarart.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comentarii

home | top