Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
S-au deschis inscrierile la urmatoarele 2 targuri ILoveHandmade! | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Wednesday, June 23, 2021

S-au deschis inscrierile la urmatoarele 2 targuri ILoveHandmade!

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 11/10/2010

Update: inscrierile pentru participanti s-au incheiat.

Asa cum scriam aici, in lunile Noiembrie si Decembrie ILoveHandmade v-a pregatit 2 targuri, pe 6-7 Noiembrie (Sfintii Mihail si Gavriil) si 4-5 Decembrie (Mos Nicolae). Pastrand specificul de targ “traditional”, evenimentele vor avea loc in aer liber in binecunoscuta locatie din centrul Bucurestiului, la Palatul Sutu, vis-a-vis de Teatrul National si Universitate.

Evenimentul va beneficia de promovare in aceleasi medii ca si pana acum: online, presa scrisa si radio dar si promovare directa prin afise si flyere.

Targul ILoveHandmade a fost votat “Cel mai misto targ” la concursul organizat de Metropotam. La targ se accepta doar produse handmade!

Fostii participanti la evenimentele noastre au avut prioritate la inscrieri asa ca nu mai sunt foarte multe locuri libere. Ne dorim ca ultimele 2 targuri ILoveHandmade de anul acesta sa se bucure de cel putin la fel de mult succes ca si cele de anul trecut din aceeasi perioada.

Pentru inscriere, va invitam sa ne contactati aici.

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comments are closed.

home | top