Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Tendintele coloristice, toamna iarna 2010-2011 | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Saturday, May 21, 2022

Tendintele coloristice, toamna iarna 2010-2011

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 12/10/2010

Pentru ca ne dorim o zi plina de culoare, Ionela (Petriioni - http://petriioni.blogspot.com/) ne povesteste astazi despre culorile care sunt in tendinte in sezonul toamna – iarna, 2010 – 2011. Tendintele coloristice se aplica in general la vestimentatie si make-up, insa de ce nu s-ar regasi si in accesoriile handmade?!

Tonul fanteziilor coloristice, sezon-dupa-sezon, este dat de Pantone Color Institute.

Designerii continua sa prezinte un grad de precautie pentru acest sezon, oferind totusi o paleta a frumusetii si a emotiei cu un amestec de culori in tonuri asemanatoare, in combinatii surprinzatoare si intrigante. Din dorinta de practicabilitate plus cea de noutate designerii ofera o multitudine de optiuni pentru femei de a-si extinde si infrumuseta garderoba in acest sezon. Plecand de la paleta coloristica a primaverii, ofertele acestui sezon includ inovatii luate pe baze fundamentale, culori vii care evoca imagini de calatorie si aventuri reale sau inspirationale.

Proaspatul ENDIVE, un galben verzui revitalizant ce adauga prospetime “topului  10″ al acestui sezon si cu siguranta va anima orice garderoba/tinuta. In combinatii cu “Lagoon”, “Chocolate Truffle” sau “Purple Orchid” look-ul tomnatic va fi unul fresh, revigorant.

O nuanta inchisa de galben ce ne duce cu gandul la un apus de soare radiant intr-o seara de toamna, “GOLDEN GLOW” in combinatii cu “Purple Orhid” sau “Woodbine” va poate oferi un look usor retro.

LIVING CORAL”, un orange cu nuante subtile de roz, este completarea perfecta pentru “Lagoon” indiferent de destinatie, reala sau imaginara.

“LIPSTICK RED” o nuanta inchisa de rosu, un rosu mult mai dramatic si senzual care isi va lasa amprenta in aceasta toamna.

O culoare exotica “PURPLE ORCHID”, ce inclina  catre fuchsia, este o alegere neasteptata pentru aceasta toamna,aducand un pic de magie acestui sezon.

Elegantul “CHOCOLATE TRUFFLE” evoca rasfaturi delicioase, este un maro intens cu o nuanta de bordo picant, care face o pereche superba cu exoticul “Purple Orchid”.

LAGOON“, turcuazul acestui sezon – culoarea anului 2010 din paleta de culori a celor de la Pantone, este garantat ca va aduce o pata de exotic si tropical, o culoare mai mult decat potrivita pentru micile escapade din acest sezon, este o nuanta placuta, mai ales in accesorii, dinamizand combinatiile cu orice nuanta de “Lipstick Red”.

“WOODBINE” duce in acest sezon nuantele de verde la cu totul un alt nivel, iar in combinatii “Purple Orchid” si “Chocolat Truffle” rezultalele sunt uimitoare.

“OYSTER GRAY” este clasica nuanta neutra care stabilizeaza paleta cromatica din acest sezon, este varianta mai deschisa a griului tomnatic traditional.


“ROSE DUST” un bej cu irizatii roz, un roz parca atins de timp, dar foarte delicat si romantic care va transcende sezoane.


Articol trimis de Ionela (Petriioni - http://petriioni.blogspot.com/)

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comentarii

  1. Marillys says:

    Multumes c pentru acest articol, e binevenit.

  2. Sandra says:

    Preferatul meu este, de departe, Rose Dust, dar ma tenteaza foarte mult si culorile vii.

home | top