Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Cercei din panusi de porumb | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Saturday, May 21, 2022

Cercei din panusi de porumb

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 17/10/2010

Frumusetea accesoriilor handmade tine atat de elementul de noutate si ingeniozitatea cu care sunt realizate cat si de ineditul materialelor din care le realizam. Bucatele de lemn, pene, tricotaje, diferite materiale textil, nasturi si de ce nu panusi de porumb. Pentru care nu stiu, panusile de porumb sunt foile in care “imbraca” porumbul si care toamna se gasesc din plin.

Elena Nedelcu (http://handmadebyelena.blogspot.com/) ne povesteste cum poti face astfel de bijuterii deosebite si cu o tenta rustica.

Prima data luam o foaie de papusoi uscata si am udat-o bine, astfel incat sa o putem manui fara sa se rupa. O taiem in doua si legam la un capat cele doua bucati. Poti folosi sfoara de diferite culori.

Apoi luam un nasture destul de mare si introducem o bucata din panus printr-o gaura, usor, pentru ca altfel se rupe. Cealalta bucata o introducem prin cea de a doua gaura.

La sfarsit legam cele doua bucati, in dublu nod, si taiem surplusul. Trecem un inel prin sfoara de la capat si un al doilea inel prin primul, apoi prindem tortita pentru cercel. Ca sa fim sigure ca nu se desprinde sfoara, o lipim cu superglue.

Articol trimis de Elena Nedelcu: http://handmadebyelena.blogspot.com/

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top