Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
NOU: Faci handmade? Noi te ajutam sa iti vinzi produsele! | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Thursday, August 11, 2022

NOU: Faci handmade? Noi te ajutam sa iti vinzi produsele!

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 21/10/2010

ILoveHandmade.ro se dedica total comunitatii handmade din Romania si continua sa inoveze.

Am inceput acum 2 ani cand ILoveHandmade.ro a fost primul blog despre curentul handmade din Romania. Ne amintim ca pe vremea aceea erau multe persoane care nici macar nu stiau ce inseamna asta…acum cuvantul handmade deja a devenit cunoscut si la noi. Apoi am inceput sa organizam targuri si am mers pe ideea de targ traditional, in aer liber, strict cu produse realizate manual. Targul nostru s-a bucurat de succes inca de la prima editie iar cateva luni mai tarziu a fost declarat cel mai bun targ. Intre timp ILoveHandmade.ro a devenit cel mai citit blog de handmade din Romania si a inceput sa atraga atentia marilor companii / multinationale dar si a presei. Apoi compania aeriana olandeza KLM a organizat impreuna cu ILoveHandmade.ro primul concurs dedicat comunitatii artistilor handmade din Romania, proiect care s-a bucurat de un succes neasteptat si la care am muncit extrem de mult.

Acum ILoveHandmade.ro trece la pasul urmator si va propune un nou sprijin si un nou ajutor!

Datorita relatiilor de business pe care le avem cu diferite companii mari din Romania, ILoveHandmade.ro va poate ajuta sa vindeti creatiile handmade pe care le realizati, catre aceste companii cu care noi deja lucram.

De aceea, pentru inceput va rugam sa completati acest formular cu mare atentie si sa ii acordati importanta. Poate insemna foarte mult pentru voi in viitor, va garantam asta. In functie de nevoi, va vom contacta personal cand vom avea o oferta pentru voi.

Asadar, toti cei care realizeaza produse handmade sunt rugati (si este spre interesul lor) sa completeze acest formular. Nu dureaza mult, dar poate insemna foarte mult pentru voi.

I Love Handmade!

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comments are closed.

home | top