Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Masti si accesorii de Halloween | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Saturday, May 21, 2022

Masti si accesorii de Halloween

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 28/10/2010

Pentru ca faimoasa sarbatoare a Halloween-ului bate la usa, ne-am gandit sa continuam seria de articole cu idei simple si practice pentru a realiza masti sau diferite accesorii cu tematica de Halloween.

Ce vom folosi astazi? Farfurii de carton, de unica folosinta, cartoane-suport pentru oua, lipici, carioci, culori, elastic si cam ce mai gasim prin casa util la lucru manual. Farfuria de carton o vom folosi la realizarea unei masti de Halloween, iar cartoanele pentru oua le vom folosi la realizarea unor obiecte decorative.

  • Masca de Halloween din farfurie de carton.

Inainte de toate vom trasa formele fetei si vom decupa formele viitoarei noastre masti. Noi am gasit exemplul unei masti sub forma de dovleac, astfel ca i se decupeaza ochii cat mai simplu, nasul sub forma unui triunghi si dintii asimetrici. Se fac si doua gauri in partile laterale, pentru elastec. Pasul urmator este colorarea farfuriei de carton. Pentru a o decora, puteti decupa din hartie colorata, creponata, frunzele si tulpina dovleacului si le puteti lipi in partea de sus.

  • Figurine de Halloween din cartoane pentru oua.

Cartoanele in care se pastreaza oualele ajung de cele mai multe ori in cosul de gunoi. Putini dintre noi stiu insa ca pot fi reciclate si transformate in niste obiecte decorative haioase si interesante iar "procesul de creatie" cu siguranta ca va fi tratat cu maxima atentie de catre pitici. Pentru Halloween, puteti realiza din cartoane de oua tarantule si lilieci.

1. Pentru un liliac, trebuie sa taiati trei spatii pentru oua (in linie). Spatiile din laterale trebuie sa fie decupate, astfel incat ceea ce ramane sa aiba aspectul unor aripi de liliac, ca in imagine.

2. Pentru paianjen, trebuie sa decupati astfel incat sa aveti un spatiu in centru si cate doua in laterate. Spatiul din centru va fi corpul tarantulei, iar lateralele trebuie decupate in cate patru fasii subtiri, pentru a realiza picioarele paianjenului.

Atat liliacul cat si tarantula vor fi vopsite negru, si pe interior si pe exterior. Apoi se lipesc / picteaza ochii si, pentru a fi mai distractive, puteti sa le atasati si elastec. 

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comentarii

  1. imi place tare mult ca e folosita ideea de reciclare! Felicitari! si eu transform orice hainuta, perdea , blugi….in Floricele magice si imi place cand intalnesc oameni inventivi.

  2. Maria says:

    another great Christmas card! I really like this one but I also like the polka dot…but you’re pbarobly right about the “mass production” ease being this one.

home | top