Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Brad de Craciun din materiale reciclate | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Friday, January 21, 2022

Brad de Craciun din materiale reciclate

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 01/12/2010

Sarbatorile de iarna reprezinta una dintre cele mai frumoase perioade ale anului, si in egala masura una dintre cele mai “risipitoare” perioade ale anului. Oricat de frumos ar arata bradutul impodobit in sufrageria noastra, nu putem sa nu ne intrebam daca cumva nu ar fi fost mai bine sa il lasam sa creasca si noi sa ne lipsim de acest “lux”.

Pentru cei care cauta o alternativa la bradul verde dar si la cel de plastic, Sanziana (http://bendismoon.blogspot.com/) ne propune sa facem un brad eco, din materiale reciclabile.

Ce poti folosi? Pet-uri de diferite dimensiuni, pahare de plastic si pungi, un cutter, unul sau mai multe markere, scotch si ata.

Pentru construirea pomului nu trebuie decat sa ii faci o structura centrala (tulpina) si sa construiesti apoi, radial, ramurile bradutului, ambele din sticle de plastic.

Varful bradului poate fi realizat dintr-un pahar de plastic mai mare, pe care sa il decorati si pictati ca pe un om de zapada.

Dupa ce ati terminat cu structura bradutului, puteti incepe sa adaugati decoratiuni facute din materiale reciclabile: pahare si tacamuri de unica folosita. Puteti impodobi bradul si cu beculete care se reflecta foarte frumos pe sticlele de plastic lucioase.

Articol trimis de Sanziana, http://bendismoon.blogspot.com/

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comentarii

 1. Diana says:

  e geniala ideea :) o intrebare doar.. in sticlele de plastic ai pus ceva? incerc sa imi dau seama, am dat zoom, dar nu mi prea dau seama :D

 2. Maria says:

  Arata incredibil de bine in varianta luminata.

 3. Sanziana says:

  In sticle nu am pus nimic, dar am desenat un model pe ele cu un marker permanent. Se vede mai bine pe poza de la pasul 1 de pe blog. Daca faci click pe ea se mareste.

  Dar trebuie sa recunosc ca am facut scurta la mana tot desenand sticle :) .

home | top