Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Super concurs pentru creatorii/iubitorii de produse handmade! | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Saturday, May 21, 2022

Super concurs pentru creatorii/iubitorii de produse handmade!

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 15/12/2010

In prag de Sarbatori, ILoveHandmade.ro (cel mai citit blog despre handmade din Romania) are pentru toti creatorii de produse handmade din tara un super concurs cu premii speciale, incepand din 15 Decembrie si pana la sfarsitul lui ianuarie.

Ce poti castiga?

Premiul 1: O masina de cusut Brother JS23 oferita de firma Bro Rom din Sibiu. Masina are suveica verticala metalica si actionare electrica de la pedala. Are 14 tipuri de cusaturi (cusaturi drepte cu diferiti pasi, 4 tipuri de zig-zag, cusatura de tiv invizibil, cusatura de surfilat si de zig-zag elastica), 23 functii de coasere, 14 tipuri de cusaturi, executa butoniera in 4 pasi si cusaturi decorative in doua culori cu acul dublu din dotare. Include accesorii: piciorus pentru coaserea nasturilor, piciorus pentru fermoar, piciorus pentru butoniera. Mai multe detalii despre masina de cusut Brother JS23 gasiti aici, ghidul de utilizare poate fi descarcat de aici, iar manualul poate fi descarcat de aici.

masina de cusut

www.DeCusut.ro

Premiul 2: Cartea “Tasty Trinkets – Polymer Clay Food Jewellery“, de Charlotte Stowell, ed. Search Press. Cartea este un ghid-practic care va prezinta tutoriale si modele de bijuterii handmade realizate din fimo, in forma de prajituri, bomboane sau dulciuri.

www.ILoveHandmade.ro

ILoveHandmade.ro

Premiul 3: Cartea “Handmade Cards“, de Polly Pinder, ed. Search Press. Cartea contine informatii pas-cu-pas despre realizarea felicitarilor handmade, va prezinta modele si trucuri despre cum puteti realiza felicitari lucrate manual pentru orice eveniment si are zeci de fotografii cu modele intr-o grafica deosebita.

felicitari handmade

ILoveHandmade.ro

Cine se poate inscrie in concurs?

Indiferent daca esti creator de produse lucrate manual sau doar un admirator al curentului handmade din Romania – te poti inscrie la concursul organizat de ILoveHandmade.ro

Ce trebuie sa faci?

Pentru a te inscrie in concurs trebuie sa ne trimiti un tutorial. Acesta poate sa fie despre realizarea de bijuterii, accesorii, decoratiuni, haine, gentute, ambalaje, idei de expunere sau despre folosirea diverselor materiale …. adica tot ceea ce publica zilnic ILoveHandmade.ro

Dimensiunile tutorialului trebuie sa fie aproximativ aceleasi cu cele deja publicate (vezi aici tutorialele publicate pana acum pe site-ul nostru), iar textul trebuie insotit de fotografii sugestive.

Tutorialele trebuie trimise pe adresa de e-mail concurs@ilovehandmade.ro

Intra in concurs doar tutorialele “publicabile” pe site, asa ca ii rugam pe participanti sa “isi dea interesul” in realizarea tutorialelor. Tutorialele care nu sunt potrivite pentru publicarea pe site-ul nostru nu vor intra in concurs, iar tutorialele care vor intra in concurs vor fi publicate pe site-ul nostru in decursul timpului, insotite de numele vostru si numele blogului vostru (asadar veti beneficia si de promovare).

Toti cei care se vor inscrie in concurs prin trimiterea unui tutorial la adresa de e-mail concurs@ilovehandmade.ro vor primi un e-mail de la noi in care li se va spune daca tutorialul trimis va fi publicat pe site (si deci intra in concurs) sau daca mai trebuie lucrat putin la el si ce trebuie modificat pentru a putea intra in concurs.

Atentie: daca va veti inscrie in concurs cu tutoriale pe care le-ati mai publicat pe alte site-uri (inclusiv pe blogurile voastre), forma pe care ne-o veti trimite noua nu trebuie sa fie identica cu cea care a mai fost publicata (adica trebuie sa mai modificati putin articolul, sa nu fie un articol “Copy/Paste”).

Alegerea castigatorilor se va realiza prin tragere la sorti pe site-ul random.org (tragerea la sorti va fi filmata). Important este ca orice tutorial trimis suplimentar iti mareste sansele de castig pentru ca va fi considerat o noua inscriere in concurs (de exemplu daca ne trimiti 10 tutoriale pana pe 31 ianuarie 2011 vei fi trecut cu numele tau de 10 ori in lista de participanti pe random.org si astfel ai 10 sanse de castig la tragerea la sorti).

Durata concursului: 15 Decembrie 2010 – 31 Ianuarie 2011

Castigatorul va fi anuntat pe aceasta pagina pe 1 Februarie 2011.

Daca exista persoane care au nelamuriri, ne pot contacta aici dupa ce mai citesc o data cu atentie toate detaliile de mai sus. Nu uitati ca articolele-tutorial trebuie trimise, insotite de fotografii, pe adresa concurs@ilovehandmade.ro

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comentarii

  1. Concursul s-a incheiat. Vom anunta castigatorii in zilele urmatoare printr-un articol separat si vom afisa inclusiv inregistrarea tragerii la sorti. Multumim tuturor pentru inscriere.

home | top