Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Idei de impachetat cadouri (II) | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Saturday, May 21, 2022

Idei de impachetat cadouri (II)

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 20/12/2010

Numaratoarea inversa pentru Craciun a inceput si cadourile stau bine ascunse pana in noaptea de Ajun. Daca nu ati apucat inca sa le impachetati, ILoveHandmade va invata sa faceti ambalaje interesante si din materiale reciclate, nu neaparat din hartii si cartoane cumparate.

In primul rand trebuie sa aruncati un ochi prin casa dupa ambalaje mai vechi, ziare, bucati de materiale si panglici. Apoi, imaginati-va un ambalaj pentru cadoul ales, in functie de ceea ce contine. Spre exemplu, daca daruiti cosmetice sau accesorii…lucruri de frumusete in general, foarte interesant ar fi sa le asezati intr-o cutie, iar cutia la randul ei sa o impachetati in pagini dintr-o revista glossy. Puteti lipi apoi bucati de materiale, panglici sau diverse mesaje. Nu aveti de ce sa fiti conservatori si nu trebuie sa uitati faptul ca si modalitatea de impachetare a cadoului transmite un mesaj.

Cadoul pentru ea: alb, diafan, elegant

Cateva indicatii pentru decoratiuni

Cadoul pentru el: colorat si jucaus (din ambalaje de jocuri)

Sursa 1, 2

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comentarii

  1. Nae Cristina says:

    Ce tari sunt cutiile. O eticheta Bamboo li s-ar potrivi:>

  2. Adina says:

    Aveati la un moment dat si niste tutoriale video in engleza cu idei de impachetat cadouri, am cautat tot site-ul si nu le-am mai gasit. Era unul foarte dragut cu un cap de ren facut dintr-o piesa de puzzle. Ma ajuta cineva sa-l gasesc? Please!

home | top