Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Castiga o masina de cusut! | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Saturday, December 4, 2021

Castiga o masina de cusut!

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 28/12/2010

Pentru ca tot este sezonul cadourilor, fie ca esti un creator de handmade, fie ca esti un admirator al produselor handmade, ILoveHandmade.ro te invita sa participi la un concurs cu premii numai unul si unul.

Trimite-ne pe adresa concurs@ilovehandmade.ro un tutorial despre realizarea de bijuterii, accesorii, decoratiuni, haine, gentute handmade sau despre folosirea diverselor materiale si poti castiga unul dintre urmatoarele premii:

  • Premiul 1: o masina de cusut Brother JS23 cu actionare electrica de la pedala, 14 tipuri de cusaturi si 23 de functii de coasere, oferita de firma Bro Rom.
  • Premiul 2: cartea “Tasty Trinkets – Polymer Clay Food Jewellery“, un ghid-practic cu tutoriale si modele de bijuterii handmade realizate din fimo, in forma de prajituri, bomboane sau dulciuri.
  • Premiul 3:  cartea “Handmade Cards“, cu informatii pas-cu-pas despre realizarea felicitarilor handmade si modele si trucuri despre cum puteti realiza felicitari lucrate manual.

Pentru a participa la concurs trebuie sa ne trimiti pe adresa concurs@ilovehandmade.ro un tutorial despre realizarea de bijuterii, accesorii, decoratiuni, haine, gentute handmade sau despre folosirea diverselor materiale.

Detalii despre concurs, aici!

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comments are closed.

home | top