Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Ultimele lamuriri pentru concursul handmade cu masina de cusut | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Thursday, December 2, 2021

Ultimele lamuriri pentru concursul handmade cu masina de cusut

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 29/01/2011

Pentru ca mai sunt cateva zile in care va puteti inscrie in concursul organizat de ILoveHandmade pentru toti artizanii handmade din Romania, va indemnam pe ultima suta de metri sa cititi regulamentul concursului nostru si, daca sunteti interesati, sa va inscrieti la concurs. Concursul se incheie pe 31 ianuarie la ora 24.

Toti cei care trimit tutoriale pentru a se inscrie in concurs vor primi raspuns de la noi prin care li se va spune daca articolul trimis intra sau nu in concurs, iar daca nu intra – ce trebuie facut pentru a-l imbunatati. Pana acum, majoritatea tutorialelor trimise au fost bine facute, dar au fost si unele incomplete sau fara fotografii.

Va reamintim ca alegerea castigatorilor se va face prin tragere la sorti pe site-ul random.org (tragerea la sorti este electronica si va fi filmata), asadar nimeni nu poate influenta in nici un fel alegerea castigatorilor…doar norocul. De asemenea, fiecare tutorial trimis catre noi, pentru care ati primit e-mail ca a fost validat, intra separat in concurs, asadar – cu cat mai multe tutoriale valide trimise, cu atat mai multe sanse de castig.

Regulamentul concursului poate fi citit aici.

Toti cei care au trimis pana acum tutoriale isi pot verifica e-mail-ul pentru ca sigur au primit un raspuns de la noi prin care li se spune daca au intrat in concurs sau nu. Trebuie sa precizam ca nu se accepta tutoriale luate fara drept de pe alte site-uri, iar cine va face asta va fi descalificat si, cel mai important, trebuie sa fie constient/a ca se supune unui risc enorm din cauza incalcarii legii dreptului de autor. Asadar, trimiteti doar creatii proprii!

Legat de tutoriale: nu exista neaparat un model sau un stil anume in care trebuie sa fie scrise. Fiecare persoana are stilul sau si este chiar de dorit ca nici un articol sa nu semene cu altul, nici macar ca stil. Desigur, nu trebuie sa uitam functia unui tutorial: aceea de a informa asupra modalitatii de lucru si de a prezenta prin fotografii cum se realizeaza o creatie handmade.

Mai multe detalii despre concurs, regulamentul si despre premii puteti citi aici.

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comments are closed.

home | top