Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
A venit vremea sa aflam castigatorii… | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Wednesday, August 10, 2022

A venit vremea sa aflam castigatorii…

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 03/02/2011

…concursului organizat de site-ul ILoveHandmade.ro (cel mai citit blog despre handmade din Romania) in parteneriat cu BroROM.

In primul rand le multumim tuturor pentru participare. Am primit multe inscrieri, unele mai bune, altele mai putin inspirate. Au fost persoane care au primit de la noi raspuns ca tutorialul trimis nu poate intra in concurs pentru ca fie ii lipsesc fotografii, fie informatii importante. Insa cele mai multe articole trimise au fost in regula. Regulile concursului pot fi consultate aici.

Unii dintre participanti au trimis mai multe tutoriale, altii doar cate unul. Fiecare tutorial valid trimis a intrat in concurs, de aceea unii au avut mai multe sanse de castig. Extragerea a fost electronica, pe site-ul random.org si a fost filmata, pentru transparenta. Am ales 3 castigatori din cele 153 de inscrieri valide, iar castigatorii sunt:

Locul 1: Vartolomei Simona

Locul 2: Aymer Amy (probabil ca nu este numele real, dar avem adresa de e-mail)

Locul 3: Georgiana Ausan

Ii rugam pe castigatori sa ne contacteze de pe aceleasi adrese de e-mail cu care s-au inscris in concurs. Ne pot contacta aici.

De asemenea, fiecare dintre cei care s-au inscris in concurs si au primit e-mail de la noi ca inscrierea este valida, pot verifica pe acest link ca intr-adevar adresa lor de e-mail a participat la tragerea la sorti. Trebuie introdusa in caseta de pe acest link adresa de e-mail cu care v-ati inscris la concurs.

Felicitari tuturor! Daca ar fi fost dupa noi, am fi oferit premii tuturor, insa asta inseamna un concurs…important este sa participi.

Inregistrarea tragerii la sorti poate fi urmarita mai jos


Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comments are closed.

home | top