Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Idei de Martisoare: Floare din fimo | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Saturday, May 21, 2022

Idei de Martisoare: Floare din fimo

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 23/02/2011

Florile sunt cele mai potrivite cadouri pentru Martisor si Ziua Femeii, din simplul motiv ca ne aduc aminte de Primavara, de culorile minunate din acest sezon si de mult-asteptatele raze ale soarelui.

De accea, daca la inceputul saptamanii v-am aratat pas-cu-pas cum se realizeaza o floare de iris din fimo, astazi va vom invata cum se realizeaza cel mai simplu model de floare din fimo, din doua culori.

Avem nevoie de :

  • pasta fimo in 2 culori;
  • roller;
  • cuter; 
  • agrafa de par;
  • un dop de la un parfum sau orice alt cerc mic (pentru a decupa “petalele”).

Pentru floarea pe care o vom realiza acum, am optat pentru doua culorirosu si galben. La fel de bine se pot folosi oricare alte doua culori. Dupa ce am ales culorile, intindem pasta de fimo rosie si cu ajutorul capacelului vom face 5 cerculete. Intindem apoi si pasta galbena dar facem doar un cerculet acesta va fi centrul florii.

Apropiem cele 5 cerculete rosii in forma unei flori si apoi asezam in centrul floricelei cercul galben si il turtim usor, folosind cutterul.

Cu ajutorul agrafei vom incerca sa crestam usor centrul petalei pentru a-i oferi o textura mai frumoasa si in mod similar vom proceda si cu cerculetul galben.

La sfarsit de tot o coacem si apoi ii vom lipi pe spate un ac de siguranta pentru a o folosi ca brosa. Bineinteles, tusa finala va fi snurul de martisor.

Articol realizat de Madalina Capustinschi.

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comentarii

  1. Sandra says:

    Simplu si eficient, cu efect garantat. Bravo!

home | top