Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Esti creator de handmade? Citeste asta! | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Wednesday, October 20, 2021

Esti creator de handmade? Citeste asta!

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 08/03/2011

ILoveHandmade.ro a lansat acum ceva vreme o baza de date unde toti creatorii de produse lucrate manual din Romania se pot inscrie.

De ce te-ai inscrie?

Am creat aceasta baza de date pentru ca numeroase companii ne contacteaza si ne propun sa le facem legatura cu diversi artizani de produse handmade pentru evenimente sau cadouri pe care le au de facut. Daca te gasim in baza de date, in urma unei selectii, te punem in legatura cu respectiva companie si in acest fel poti castiga bani din munca ta de creator.

Cand sa ma astept sa fiu contactat/a?

Depinde. Sunt mai multe criterii. Compania care are nevoie de tine sau de munca ta trebuie intai sa vina cu propunerea. Apoi trebuie sa aiba nevoie de unul dintre produsele pe care le realizezi chiar tu. Un alt criteriu important este sa te fi inscris corect si sa fi lasat date complete despre tine si munca ta, precum si date de contact si adresa unui blog unde putem vedea mai multe. Daca sunt mai multi creatori care realizeaza acelasi tip de produs va urma o selectie a creatorilor si bineinteles, vor avea prioritate cei care participa la targurile ILoveHandmade, pentru ca le stim “marfa” si ii cunoastem mai bine.

Oricum ar fi, o oportunitate nu strica niciodata. Iar ca sa te inscrii in baza de date nu dureaza mai mult de 10 minute daca vrei sa faci lucrurile bine, sau nu mai mult de 2 minute daca te inscrii pe “fuga-inainte”. Iar cum de multe ori succesul depinde doar de tine, si acum depinde doar de tine daca iti aloci timp sau nu ca sa te inscrii in baza de date cu artisti ILoveHandmade.ro

Pentru inscrieri click aici.

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comments are closed.

home | top