Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Impresii ale participantilor la Targurile ILoveHandmade | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Wednesday, July 6, 2022

Impresii ale participantilor la Targurile ILoveHandmade

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 03/04/2011

Targul ILoveHandmade are deja la activ 15 editii in peste 1 an si jumatate. Si va mai avea multe de-acum inainte. Si pentru ca la targul organizat de noi sunt artizani care vin inca de la prima editie si sunt fideli targului nostru, publicam astazi cateva impresii despre Targul ILoveHandmade scrise de catre unii dintre participanti:

1. “Am fost alaturi de targul ILoveHandmade inca de la inceput si mi s-a parut a doua casa. Este locul unde orice creator de lucruri de mana ar vrea sa fie, datorita oamenilor deosebiti, calzi si primitori care participa, atat ca organizatori, creatori sau vizitatori. Fiecare editie are o atmosfera boema care ma face sa zambesc si sa vreau sa creez lucruri noi. Imi plac concursurile si promotiile cu care targul ii intampina pe vizitatori dar si cafeaua calda pe care o primesc atunci cand vremea se incapataneaza sa ramana mohorata. Intotdeauna astept cu nerabdare editia urmatoare.”

Raluca Leustean

2. ILoveHandmade.ro este in decursul ultimilor 2 ani cea mai organizata forma a handmade-ului din Romania, reunind atat virtual cat si in cadrul real sute de artizani, creatori de handmade si iubitori ai acestui mod de exprimare a artei. Am facut marele pas spre miscarea handmade din Romania prin intermediul acestui “portal” al creatiilor manuale si totodata am reusit sa cunosc de-a lungul evenimentelor organizate oameni de calitate, oameni ce se daruiesc cu adevarat pentru ceea ce fac, oameni frumosi. ILoveHandmade reprezinta nucleul handmade-ului din Romania si o spun cu sinceritate din propria experienta. Atunci cand seriozitatea, bunul simt si dorinta de reusita se imbina, atunci inseamna ca acolo este ILoveHandmade.”

Florin si Constantin Conghilete

3. “Cu experienta a peste 50 de targuri de handmade pot spune ca ILoveHandmade este cu siguranta cel mai bun targ de profil din Bucuresti. Targul beneficiaza de cei mai atenti si prezenti organizatori si asta face ca targurile sa fie relaxate, cu atmosfera calda, vesela si vizitatori incantati de creatiile noastre.”

Andreea Badragan

4. “Astept targurile organizate de ILoveHandmade.ro ca pe o sarbatoare, ca pe o intalnire cu prietenii. Daca as putea, as face o vraja ca sa fie vreme buna la fiecare targ si as mai face una ca ILoveHandmade.ro sa nu renunte niciodata la organizarea acestor targuri.”

Nicoleta Marinescu

5. “ILoveHandmade este lumea in care eu m-am regasit. Si este cel mai minunat targ. “Minunat” inseamna multe. Inseamna organizare buna (prin promovarea care se face sunt atrasi cei mai multi clienti), inseamna grija organizatorilor pentru participanti (sunt tot timpul printre noi, gata sa ne rezolve problemele tehnice, sau doar cu o vorba buna, o cafeluta calda sau un pahar cu apa rece…dupa anotimp). “Minunat” la ILoveHandmade mai inseamna prietenie intre persoane cu aceleasi preocupari, veselie, un weekend cu prieteni sau mai putin prieteni. Un eveniment pentru care fiecare mestereste cu multa imaginatie si multa munca. Si un eveniment pentru care ne invidiaza creatori handmade din alte zone ale tarii. De asemenea, un eveniment pe care eu personal il astept cu nerabdare in fiecare luna.”

Diana Zaharia

6. “Un targ al prieteniei, culorii si bunului gust. Am invatat ca sunt oameni ce apreciaza un lucru facut cu migala si cu foarte multa pasiune, iar acest targ ne-a facut cunostinta cu astfel de oameni. Multumim echipei “I love handmade”!

Alina Dumitrescu

7. “Unul din motivele pentru care vin la acest targ este ca ILoveHandmade imi arata mie, ca si creator handmade, respect, pentru ca nu accepta ca participanti la targ decat creatori handmade (ceea ce fac putini organizatori de targuri, cel putin in Bucuresti). Din punct de vedere al interactiunii organizatorilor cu participantii aprecierile nu pot fi decat unele favorabile, motiv pentru care ii felicit.”

Manuela Iacob

8. “Targurile organizate de ILoveHandmade sunt singurele care iau in calcul si problemele expozantilor, sunt singurele in care organizatorul se gandeste la noi, la expozanti. Un cuvant care sa caracterizeze targurile ILoveHandmade cred ca ar fi profesionalism. Si as continua cu corectitudine, sinceritate, bun simt…”

Diana Porutiu

9. “I Love Handmade este un targ la care particip cu mare placere, pentru ca acolo gasesc intotdeauna oameni cu zambetul pe buze chiar daca e frig si ploua, oameni dispusi sa te ajute chiar daca nu te cunosc, oameni care stiu sa aprecieze creatiile si munca expozantilor, oameni care iti vor deveni mai mult ca sigur prieteni. I love “I Love Handmade”!”

Alexandra Vladescu

10. “Despre targul ILoveHandmade s-ar putea zice asa: locatie, promovare si organizare impecabile, si mai presus de toate, prietenie si comunitate artistica. Organizatorii isi dau tot interesul sa iasa bine targul chiar daca asta implica cheltuieli neprevazute, pun mult suflet in organizarea targului, in promovarea lui, in buna desfasurare si in buna dispozitie a participantilor. De fiecare data venim cu inima deschisa si fericiti ca ne reintalnim cu niste oameni minunati (organizatori si participanti). Ne simtim ca intr-o mare familie vesela si zurlie. Nu cred mi-as dori ceva in plus. Mi-as dori sa o tineti tot asa si mai departe.”

Deea si Silviu

11. “Iscusinta, Imaginatie, Arta, Traditie, Prietenie si Apreciere reciproca – sunt valori pe care le intalnim de fiecare data cu bucurie la targurile ILoveHandmade.”

Ruxandra Popa

12. “ILoveHandmade este targul nostru preferat. Ne place faptul ca organizatorii se implica activ si de fiecare data cand a aparut ceva neprevazut au rezolvat cu promptitudine. ILoveHandmade este un targ alaturi de care am trecut prin multe: prin calduri groaznice, ploi, frig….dar este un targ serios si de fiecare data vizitatorii au avut ce vedea si cumpara.”

Catalina Popa

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comments are closed.

home | top