Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Sa ne decoram casa (3) | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Monday, September 27, 2021

Sa ne decoram casa (3)

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 11/04/2011

In cadrul acestei serii de articole ne propunem sa va oferim idei de decoratiuni simple si rapid de facut. De data aceasta vom invata sa facem o vaza, extrem de utila in cel mai colorat sezon al anului, primavara.

Asadar, vom porni de la o sticla, ceva sfoara, panza de sac, cateva carlige de lemn si ceva elemente de decor iar la sfarsit, toate vor fi prinse laolalta cu lipici sau aracet.

Mai intai cateva indicatii referitoare la materialele pe care sa le folosi. Sticla pe care o folositi nu trebuie sa fie din plastic, deoarece ar fi prea usoara si vaza nu ar avea stabilitate. Puteti asadar folosi o sticla cu gat larg de sos sau chiar un borcan cu o forma mai interesanta.

Pentru decor, puteti alege nasturi, margele, panglica, panza de sac pe care ati cusut diverse modele sau mai simplu, o floare realizata dintr-un con de brad, asa cum a incercat pentru noi, Carmen Calivascu.

Carligele vor fi desfacute in cate doua parti (le scoatem arcul). Daca aveti inspiratie puteti sa le pictati.

Cum veti proceda?

  1. Fixati mai intai jumatatile de carlige pe suportul de sticla. Deoarece lipiciul este posibil sa nu aiba aderenta prea mare la sticla, dupa ce le lipiti este util sa le si legati cu sfoara, prin spatiile carligelor.
  2. Legati apoi panza de sac pe fundul suportului (sticla / borcan). Incepeti sa infasurati strans, rand-langa-rand, sfoara, punand din loc in loc si lipici. In acest fel, excesul de panza care depaseste partea de jos a sticlei va fi legat si nu se va observa.
  3. La fel vom proceda si deasupra carligelor, pana la gura sticlei.

Un pic de apa si floricele colorate si gata vaza.

Realizat de Carmen Calivascu

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comentarii

  1. irina says:

    Super!!!

  2. Diana says:

    Produsele hand made ne fac sa ne simtitm bine atunci cand privim decoratiunile realizate chiar de noi. Si in plus, sunt adevarate terapii de inlaturare a stresului.

  3. Interesant :) Ce ar fi sa tii si un curs/ workshop despre asa ceva ?

home | top