Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Tutorial de primavara: trandafir din fimo | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Tuesday, September 28, 2021

Tutorial de primavara: trandafir din fimo

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 28/04/2011

Stim ca va reveniti cu greu dupa zilele de Paste, dar este momentul sa treceti la treaba. Astazi va vom oferi cateva indicatii pentru a realiza un trandafir din fimo, care poate fi utilizat ca brosa, cercel sau ca pandantiv pentru un colier.

Asadar, pentru a face un trandafir avem nevoie de:

  • doua culori pasta fimo: rosu si alb (sau orice alta combinatie de culori – una dintre culori va fi predominanta iar ce-a de-a doua va avea rol de evidentiere);
  • cuter;
  • roller;
  • placa lucru.

Din culoarea rosie se face un baston (va fi culoarea predominanta a trandafirului) iar din culoarea alba cu ajutorul roller-ului (sau a maşinii pentru pasta fimo in cazul in care aveti) se intinde o foaie subtire cu care se infasoara bastonul rosu (pentru evidentiere).

Se taie felii egale ca grosime, cu care se incepe confectionarea petalelor trandafirului. Nu este o tehnica speciala pentru a le realiza. Trebuie doar sa lucrati “curat”, adica sa nu va ramana amprente pe petale si le prindeti una cate una, ca intr-un buchetel. Prima petala, cea din mijloc va fi rasucita spre interior si apoi, cu cat adaugam mai multe petale cu atat le vom face mai intinse.

La sfarsit se coace, apoi se ataseaza accesoriile pentru brosa sau cercei.

Articol realizat de Cornelia Lupascu

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top