Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Concurs: Spune-ne de unde te aprovizionezi si castigi premii inedite | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Wednesday, August 10, 2022

Concurs: Spune-ne de unde te aprovizionezi si castigi premii inedite

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 03/05/2011

ILoveHandmade.ro – Cel mai citit blog despre handmade din Romania si Cel mai bun Blog de Fashion din Romania are un nou concurs pentru toti creatorii de produse handmade din tara. Puteti castiga 11 premii interesante (fotografiile premiilor le gasiti mai jos).

Ce puteti castiga

Ce trebuie sa faceti?

Pentru a intra in concurs trebuie sa ne spuneti magazine din intreaga tara (inclusiv magazine online) de unde va aprovizionati cu materie prima pentru produsele handmade pe care le realizati.

Pentru inscrieri trebuie sa accesati acest link si sa ne trimiteti numele vostru si datele magazinelor de oriunde din Romania pe care le stiti voi ca vand materiale (materie prima) pentru realizat produse handmade.

Rasplatim astfel implicarea voastra:

  • Pentru 1-3 magazine despre care ne scrieti – aveti o intrare in concurs
  • Pentru 4-6 magazine despre care ne scrieti – aveti 2 intrari in concurs
  • Pentru mai mult de 7 magazine despre care ne scrieti – aveti 3 intrari in concurs

Inscrie-te la concurs aici!

Regulile concursului:

Indiferent ca de la respectivul magazin cumparati margele, pielarie, fulgi, culori si vopsele, servetele, ceramica, lana pentru tricotat, sarma pentru bijuterii, fimo sau orice altceva aveti nevoie in munca voastra de creatori de produse handmade si indiferent daca respectivul magazin este online, este in Bucuresti sau intr-un catun din Satu Mare sau Constanta ori intr-un stand din Europa sau Dorally, indiferent daca magazinul respectiv are un site sau un blog de prezentare, un magazin pe Breslo sau este doar un chiosc retras pe undeva prin oras….va puteti inscrie la concurs spunandu-ne cateva detalii despre magazinul respectiv de la care va aprovizionati.

Ar fi bine ca la fiecare magazin inscris sa scrieti si un scurt feedback despre colaborarea voastra de pana acum cu ei. Daca este un magazin online trebuie obligatoriu adresa web, daca este un magazin fizic, un chiosc sau un stand printr-un centru comercial trebuie sa ne scrieti obligatoriu adresa magazinului si orasul in care il gasim.

Inscrie-te la concurs aici!

Alegerea castigatorului

Toti cei care completeaza acest formular de inscriere la concurs cu date complete intra in tragerea la sorti. Tragerea la sorti se va desfasura in saptamana 16-22 mai si va fi electronica, pe site-ul Random.org. Tragerea la sorti va fi filmata si postata pe site-ul nostru. Vor fi extrasi 11 castigatori pentru cele 11 premii si 4 rezerve (in cazul in care unul dintre castigatori nu doreste premiul, prima rezerva va intra in posesia acestuia).

Important: In functie de numarul de magazine pe care il veti trimite veti fi inscrisi in concurs o data, de 2 sau de 3 ori, marindu-va astfel sansele de castig. Fiind multe premii in concurs, sansele de castig sunt mari.

Durata concursului: 3 mai – 15 mai

Daca exista persoane care doresc sa se inscrie la concurs dar au neclaritati legate de regulile de inscriere, ne pot contacta la adresa concurs [@] ilovehandmade.ro pentru detalii. In acest caz, inainte de a ne contacta, va rugam sa va asigurati ca ati citit cu atentie toate cele de mai sus.  

Cartile sunt oferite de Book Express, CD-urile sunt oferite de Rentrop&Straton – Idei de Afaceri, iar sapunurile sunt oferite de ILoveHandmade.ro (au fost achizitionate de la un artizan handmade).

Inscrie-te la concurs aici!

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comentarii

  1. Concursul s-a incheiat. Multumim tuturor participantiilor. In scurt timp vom afisa castigatorii si inregistrarea cu tragerea la sorti.

home | top