Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Castigatorii concursului “Magazine cu materie prima” | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Saturday, May 21, 2022

Castigatorii concursului “Magazine cu materie prima”

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 24/05/2011

Iata ca a venit vremea sa alegem si castigatorii concursului nostru. Regulile concursului le puteti reciti aici si pe aceeasi pagina puteti vizualiza si premiile.

Au fost foarte multe inscrieri, majoritatea corecte. Au fost si cateva persoane care s-au inscris doar in ideea de a o face si pe-asta (si au trecut magazine fictive) sau altele care nu si-au lasat adresa de mail (aceste persoane nu au intrat in concurs) -  e vorba doar de 4-5 persoane. Majoritatea dintre cei care s-au inscris au fost introdusi de 2 sau 3 ori la tragerea la sorti pentru ca au respectat toti pasii si s-au inscris la 2 sau 3 categorii.

Asadar castigatorii sunt:

Locul 1: Predescu Alexandra

Locul 2: Apostu Sabrina

Locul 3: Ciuperca Diana

Locul 4: Morariu Nicoleta

Locul 5: Anca Georgescu

Locul 6: Alexa Ioana

Locul 7: Negoita Catalina

Locul 8: Nicoleta Cornea

Locul 9: Oana Voda

Locul 10: Bodea Adriana

Locul 11: Alexa Ioana (aceeasi de mai sus – locul 6)

Am ales si 4 rezerve. In cazul in care unul din castigatori nu ne va contacta sa isi ridice premiul, il vom acorda rezervelor in ordinea in care au fost alese. Rezervele sunt: Enea Otilia, Voicu Ioana Catalina, Pintea Vanina, Anca Georgescu (aceeasi de la locul 5).

Ii rugam pe castigatori sa ne contacteze de pe aceleasi adrese de e-mail cu care s-au inscris in concurs. Ne pot contacta aici.

De asemenea, fiecare dintre cei care s-au inscris in concurs pot verifica pe acest link ca intr-adevar adresa lor de e-mail a participat la tragerea la sorti. Trebuie introdusa in caseta de pe acest link adresa de e-mail cu care v-ati inscris la concurs.

Inregistrarea tragerii la sorti o aveti mai jos.

Multumim tuturor pentru participare si va asteptam si cu alte concursuri pe ILoveHandmade.ro

Concurs ILoveHandmade.ro – castigatori

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comments are closed.

home | top