Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Pernuta fantezie catel | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Thursday, December 2, 2021

Pernuta fantezie catel

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 23/06/2011

Copii intotdeauna ne pun imaginatia la incercare, insa daca ati ramas in pana de idei, puteti sa luati andrelele si sa realizati o pernuta-catel.

Mod de realizare

1. Se lucreaza perna: un dreptunghi alcatuit din 2 patrate de cate 30 x 30 cm, din orice tip de fir aveti, in culori asortate.

2. Se lucreaza capul : am preferat tot un dreptunghi, dar puteti face cum doriti sau cum va este mai simplu. Pentru urechi, se lasa in asteptare restul lucrului. Dupa ce se termina urechile, se merge cu randul drept, in continuare. Desigur, apoi se cos urechile pe dos. Puteti sa faceti urechile separat si sa le atasati dupa aceea sau orice varianta de lucru preferati.

3. De preferat este sa umpleti perna cu dublura alba, sintetica. Desigur, se incepe cu urechile. Se ataseaza capul de perna si se coase ariciul, apoi si perna pe dos, lasandu-se spatiu pe unde doriti sa introduceti dublura. Pentru corp utilizam o pernuta realizata din panza umpluta tot cu dublura. Se poate umple si perna direct, dar nu recomandam: daca este umplutura de proasta calitate poate iesi prin tricotaj sau daca este lucrat prea mare sau prea larg.

4. Nu uitati ca perna va fi folosita intens, asa ca trebuie sa fie si rezistenta, nu numai amuzanta pentru un copil.

Articol realizat de Laura si Narciza

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top