Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
(P): Workshop de initiere in realizarea de bijuterii handmade | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Thursday, December 2, 2021

(P): Workshop de initiere in realizarea de bijuterii handmade

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 27/06/2011

Cu totii avem mai mult timp la dispozitie vara, in special pentru hobby-urile si pasiunile noastre. Daca esti interesat de bijuterii handmade si de tehnici de margelit, poti sa iti folosesti timpul liber urmand un curs de margelit.

Smart Bijou iti ofera o reducere racoroasa intr-un weekend torid: 71% pentru cursul de initiere in confectionarea bijuteriilor handmade!

Workshopul se desfasoara in weekendul 16 – 17 iulie si pretul promotional este de 29 lei in loc de 100 lei. Sunt doar 56 de locuri disponibile.

Cursul dureaza trei ore, timp in care inveti elementele de baza in confectionarea bijuteriilor.

Materialele de lucru si documentatia pentru workshop sunt incluse in pret. La sfarsit, iei toate bijuteriile create de tine (aproximativ 4 modele: bijuterii din pietre semipretioase, bijuterii pe fir siliconat si bijuterii cu memoria formei, bijuterii create cu ajutorul plansei Wig Jig).

Cafeaua, ceaiul, snaks-urile si distractia sunt din partea casei.

Informatii si inscrieri la numerele 0723737752, 0749394968.

Deasemenea, poti opta si pentru celelalte cursuri intensive organizate de Smart Bijou – Classic, Wire Wrapping, FIMO si Weaving.

Mai multe detalii gasesti pe smart-bijou.com

Ce beneficii ai? In primul rand, toate materialele cu care vei lucra sunt incluse in pret. Vii doar cu un pix si o hartie, asta daca vrei sa iei notite. Apoi, toate bijuteriile create de tine raman ale tale. Si, de ce nu, daca ajunge sa iti placa sa creezi astfel de bijuterii, apoi te asteptam la targurile ILoveHandmade ca expozant.

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comentarii

  1. saymon says:

    can sunt targurile handmade in iasi?,multumesc

  2. Luiza says:

    Buna ziua,

    Poti fi expozant in urma cursuluid e initiere, si fara sa fii PFA sau sa ai certificat de artizan ? Se poate obtine si certificatul de artizan?

    Multumesc

home | top