Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Video-tutorial: Colier Handmade | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Thursday, December 2, 2021

Video-tutorial: Colier Handmade

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 14/07/2011

Incepand de astazi ILoveHandmade isi propune sa va ofere video-tutoriale, filmate cu artisti romani care ne vor arata cum se creaza sau se asambleaza  diferite accesorii handmade.

Astazi vom observa cum puteti combina un lant simplu cu mai multe flori din matase, pentru a obtine in final un colier ideal pentru perioada de vara.

In mare, pentru acest colier trebuie sa aveti lant si incuietoare pentru lant, una sau mai multe flori din material textil (poti gasi aici, aici si aici cateva idei), dar si un cleste care sa va ajute sa montati totul pe colier.

Restul va este explicat in tutorial :-)

Spor la treaba!

Tutorial a fost realizat cu ajutorul Paulei Neagu

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comentarii

  1. FELICITAAAARI pentru minunatul colier cat si pentru ideea de tutorial video, superb gandit si ca decor – gradina cu flori!!!

  2. Superb, multumesc mult! Am sa incerc sa-mi fac si eu un colier asa.
    Am o sugestie insa: se poate pe langa video sa aveti cateva cadre cu pasii importanti si cateva scurte explicatii (pentru cei care nu pot sa vada video de loc sau pentru cei ca si mine, care au nevoie de mai mult timp la un pas… :D )

    O zi minunata,
    Andreea Sfarlea
    http://casutafericita.blogspot.com/

home | top