Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Mega – CONCURS: castiga o masina de cusut si alte 19 premii! | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Thursday, December 2, 2021

Mega – CONCURS: castiga o masina de cusut si alte 19 premii!

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 09/10/2011

Asa cum v-am obisnuit deja, ILoveHandmade.ro sprijina si incurajeaza artizanatul si crearea de accesorii handmade si pentru aceasta in fiecare zi va ofera idei de creatii si tutoriale despre bijuterii handmade, unde sunt explicate in detaliu etapele crearii de bijuterii si decoratiuni handmade. Mai mult decat atat, daca sunteti pasionati de handmade si doriti sa invatati mai mult despre acest domeniu, incepand de astazi v-am pregatit si un concurs cu premii importante, special pentru cei care creeaza sau isi doresc sa creeze produse handmade.

Ce poti castiga?

Premiul 1: O masina de cusut ELNA 1000 SEW FUN oferita de firma Bro Rom din Sibiu. Cu un design atractiv si usor de folosit, modelul ELNA 1000 SEW FUN este potrivit atat pentru incepatori cat si pentru avansati. Masina are suveica verticala mecanica si lampa integrata, putand realiza pana la 15 cusaturi, inclusiv butoniera, surfilare, tiv invizibil zig-zag si alte cusaturi decorative.

Mai multe detalii despre masina de cusut ELNA 1000 SEW FUN gasiti aici.

Alte premii:

Premiul 2: Un set de 4 sapunuri handmade, realizate manual de catre Marillys*.

Premiul 3: CD-ul “Cum sa incepi o afacere cu produse handmade

Premiul 4: Cartea 20 objets en Polaire, Aude Guerreau

Premiul 5: Un set de 4 sapunuri handmade, realizate manual de catre Marillys*.

Premiul 6: CD-ul “Cum sa incepi o afacere cu produse handmade

Premiul 7: Cartea 20 decors sur Verre, Charlotte Vannier

Premiul 8: Un set de 4 sapunuri handmade, realizate manual de catre Marillys*.

Premiul 9: CD-ul “Cum sa incepi o afacere cu produse handmade

Premiul 10: Cartea 20 objets en Plastique, Valerie Strub

Premiul 11: Un set de 4 sapunuri handmade, realizate manual de catre Marillys*.

Premiul 12: CD-ul “Cum sa incepi o afacere cu produse handmade

Premiul 13: Cartea 20 objets en Tissu decores, Sophie Helene

Premiul 14: Cartea Maisons miniatures en carton ondule, Annic Hurtrer

Premiul 15: CD-ul “Cum sa incepi o afacere cu produse handmade

Premiul 16: Cartea 20 accessoires de Mode, Charlotte Vannier

Premiul 17: Cartea Bougies en fete, a faire soi-meme, Brigitte Casagranda

Premiul 18: Cartea Guirlandes lumineuses, papier, tissu, feutrine

Premiul 19: Cartea Maisons miniatures en carton ondule, Annic Hurtrer

Premiul 20: Cartea Point de croix, Amandine Dardenne

*Pachetul de sapunuri include sapunuri realizate manual, de catre Marillys, din uleiuri si extrase de plante: sapunul cu catina pentru regenerare, sapunul cu lavanda si cel cu laptisor de matca pentru hidratare si un sapun cu musetel, ideal pentru persoanele cu ten uscat.

Cine se poate inscrie in concurs?

Indiferent daca esti creator de produse lucrate manual sau doar un admirator al curentului handmade din Romania – te poti inscrie la concursul organizat de ILoveHandmade.ro

Ce trebuie sa faci

Pentru a te inscrie in concurs trebuie sa ne trimiti un tutorial (articol de tipul “Cum sa faci…”). Acesta poate sa fie despre realizarea de bijuterii, accesorii, decoratiuni, haine, gentute, ambalaje, idei de expunere sau despre folosirea diverselor materiale …. adica tot ceea ce publica zilnic ILoveHandmade.ro

Dimensiunile tutorialului trebuie sa fie aproximativ aceleasi cu cele deja publicate (vezi aici tutorialele publicate pana acum pe site-ul nostru), iar textul trebuie insotit de fotografii sugestive. In cazul in care fotografiile nu sunt realizate de voi, trebuie sa mentionati si provenienta acestora (link).

Tutorialele trebuie trimise pe adresa de e-mail concurs@ilovehandmade.ro

Intra in concurs doar tutorialele “publicabile” pe site, asa ca ii rugam pe participanti sa “isi dea interesul” in realizarea tutorialelor.

Tutorialele care nu sunt potrivite pentru publicarea pe site-ul nostru nu vor intra in concurs, iar tutorialele care vor intra in concurs vor fi publicate pe site-ul nostru in decursul timpului, insotite de numele vostru si numele blogului vostru (asadar veti beneficia si de promovare).

Atentie! Toti cei care se vor inscrie in concurs prin trimiterea unui tutorial la adresa de e-mail concurs@ilovehandmade.ro vor primi un e-mail de la noi in care li se va spune daca tutorialul trimis va fi publicat pe site (si deci intra in concurs) sau daca mai trebuie lucrat putin la el si ce trebuie modificat pentru a putea intra in concurs.

Atentie: daca va veti inscrie in concurs cu tutoriale pe care le-ati mai publicat pe alte site-uri (inclusiv pe blogurile voastre), forma pe care ne-o veti trimite noua nu trebuie sa fie identica cu cea care a mai fost publicata (adica trebuie sa mai modificati putin articolul, sa nu fie un articol “Copy/Paste”).

Atentie! Fiecare tutorial “publicabil” trimis inseamna o noua sansa in concurs. Cu cat trimiteti mai multe, cu atat aveti mai multe sanse de castig si mai multe sanse pentru promovare.

Alegerea castigatorilor se va realiza prin tragere la sorti pe site-ul random.org (tragerea la sorti va fi filmata). Important este ca orice tutorial trimis suplimentar iti mareste sansele de castig pentru ca va fi considerat o noua inscriere in concurs (de exemplu daca ne trimiti 10 tutoriale vei fi trecut cu numele tau de 10 ori in lista de participanti pe random.org si astfel ai 10 sanse de castig la tragerea la sorti).

Durata concursului: 10 Octombrie 2011 – 15 Noiembrie 2011

Castigatorul va fi anuntat pe aceasta pagina la finalul competitiei.

Daca exista persoane care au nelamuriri, ne pot contacta pe email dupa ce mai citesc o data cu atentie toate detaliile de mai sus. Nu uitati ca articolele-tutorial trebuie trimise, insotite de fotografii, pe adresa concurs@ilovehandmade.ro si ca fiecare tutorial trimis inseamna o noua sansa de castig.  

Update: Iata castigatorii aici.

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comments are closed.

home | top