Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Au inceput inscrierile la Targul ILoveHandmade din 5-6 Noiembrie 2011 | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Thursday, December 2, 2021

Au inceput inscrierile la Targul ILoveHandmade din 5-6 Noiembrie 2011

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 11/10/2011

handmadeDesi curentul handmade in Romania este la stadiul de “adolescent”, desi mai avem multe de invatat si de crescut, ILoveHandmade isi doreste in continuare sa creasca piata handmade din Romania, sa incurajeze oamenii sa cumpere produse lucrate manual si sa promoveze artistii handmade.

De aceea cu frecventa aproape lunara, ILoveHandmade organizeaza targuri traditionale in curtea Muzeului Bucuresti, vis-a-vis de Universitate, in centrul Bucurestiului. Sunt targuri in aer liber pe specificul targurilor din Austria sau Cehia, unde cumparatorii intra liber, admira si cumpara accesorii handmade.

Pentru cei care doresc sa se inscrie la targurile ILoveHandmade, astazi deschidem inscrierile la urmatorul targ ILoveHandmade, ce se va desfasura pe 5-6 Noiembrie 2011 la Palatul Sutu (Muzeul Municipiului Bucuresti), vis-a-vis de Teatrul National.

Asadar, daca doriti sa participati la targul ILoveHandmade din luna Noiembrie, va invitam sa ne lasati urgent un mesaj aici. Nu uitati sa precizati si website-ul vostru. Locurile sunt limitate, prioritate la inscriere au avut fostii participanti.

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comments are closed.

home | top