Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Fa-ti cumparaturile de acasa, fara timp pierdut si stres! | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Monday, September 27, 2021

Fa-ti cumparaturile de acasa, fara timp pierdut si stres!

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 21/10/2011

ewhitelandCunoastem faptul ca cei mai multi dintre artistii care creeaza lucruri manual, lucreaza fie de acasa, fie din atelierul lor, cu fiecare secunda atent monitorizata si fiecare zi atent organizata. Stim ca de multe ori, in perioadele de varf nu va permiteti luxul unei pauze si de aceea chiar si cumparaturile par o corvoada (sau devin singura plimbare / iesire din ziua respectiva).

Noi ne propunem sa va scapam de acest stres al cumparaturilor si va recomandam pentru cumparaturile voastre magazinul alimentar online eWhiteland.ro. De aici va puteti comanda o parte din produsele saptamanale necesare, direct de acasa sau de la atelier, fara timp pierdut si stres suplimentar.

Livrarea se face direct la domiciliu sau la birou si este gratuita pentru comenzile de minim 150 RON, in cele 12 orase unde Whiteland are retea de distributie: Bucuresti, Pitesti, Craiova, Timisoara, Oradea, Cluj, Brasov, Sibiu, Iasi, Bacau, Galati si Constanta.

eWhiteland.ro va asteapta cu produse alimentare, la preturi corecte. eWhiteland este singurul magazin alimentar online care are depozite proprii (atat pentru produse refrigerate cat si pentru cele ambientale) de unde se livreaza direct toate comenzile, in masini speciale dotate cu instalatii frigorifice. Astfel calitatea si termenul de valabilitate ale produselor raman intacte, pentru ca marfa nu sta niciun minut in soare, ploaie, frig sau in alte conditii decat cele specificate de producatori.

Noi va recomandam sa va plimbati prin parc si nu prin magazine si sa va faceti cumparaturile online, pe eWhiteland.ro. Dar pana la a va face cumparaturile, incepeti prin a arunca o privire pe site ca sa vedeti despre ce este vorba.

*articol publicitar

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top