Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Cum te poti promova gratuit pe www.ILoveHandmade.ro? | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Saturday, May 21, 2022

Cum te poti promova gratuit pe www.ILoveHandmade.ro?

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 13/11/2011

ILoveHandmade, prin targurile sale organizate cu frecventa lunara si prin articolele publicate pe site, isi propune sa promoveze alternativa handmade in Romania si tinerii artisti, si sa faca cunoscuta munca lor si importanta unui accesoriu lucrat manual, unicat.

Daca sunteti artist sau creator de produse handmade si doriti sa va promovati pe website-ul ILoveHandmade, in mod gratuit, tot ceea ce trebuie sa faceti este sa realizati un tutorial care sa descrie o tehnica de lucru sau un mod de realizare a unor accesorii sau decoratiuni handmade. Tutorialul trebuie sa includa text si fotografii relevante despre realizarea pas-cu-pas a unor accesorii lucrate manual.

Daca tutorialul este complet, acesta va fi publicat pe website-ul http://www.ilovehandmade.ro/, mentionandu-se numele autorului precum si blogul / magazinul online al acestuia. Cateva exemple de tutoriale gasiti aici.

Mai mult, daca realizati aceste tutoriale pana pe 15 Noiembrie si le trimiteti pe adresa concurs[@]ilovehandmade.ro, veti fi inscrisi in concursul ILoveHandmade si veti putea castiga o masina de cusut ELNA 1000 SEW FUN oferita de BroRom, sapunuri handmade oferite de Marillys dar si carti despre handmade. Detalii despre concurs gasiti aici.

Mult succes tuturor!

Update: Iata castigatorii aici.

 

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comments are closed.

home | top