Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
CONCURS pentru participantii la targul ILoveHandmade de Martisor 2012! | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Thursday, December 2, 2021

CONCURS pentru participantii la targul ILoveHandmade de Martisor 2012!

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 26/02/2012

targ handmadeWeekendul acesta, pe 25 si 26 Februarie, am dat startul targurilor ILoveHandmade din anul 2012. Atat Sambata cat si Duminica am avut parte de temperaturi placute si a inceput sa miroasa a Primavara. Ne-am bucurat sa primim cumparatorii si  vizitatorii targului si speram ca si saptamana viitoare, in weekendul 3 si 4 Martie sa avem un eveniment cel putin la fel de reusit.

Pentru ca vrem sa multumim tuturor celor care au participat la aceasta editie, dar si pentru ca vrem sa le oferim un martisor mai special, lansam astazi un concurs in exclusivitate pentru cei care au participat la targul de Martisor, din 25 si 26 Februarie 2012 si care au un blog / site.

Ce trebuie sa faceti?

Trebuie sa publicati pana Joi, 1 Martie, ora 23:00, un articol cu impresiile voastre de la editia din 25-26 Februarie 2012 a targului ILoveHandmade, cu bune si cu rele. Vrem sa va aflam parerea si avem curajul sa va rugam sa o faceti publica. Concursul este deschis doar pentru cei care au participat la targul din weekendul 25-26 februarie 2012. Dupa ce publicati pe blog articolul, trimiteti-ne linkul articolului pe adresa de email contact [@] ilovehandmade [.] ro. Daca aveti nevoie pentru articolul vostru de imagini de la targ, puteti gasi pe linkul acesta sau pe acest articol.

Pentru alegerea castigatorilor vom face o tragere la sorti pe site-ul random.org vineri, 2 martie 2012 si vom afisa aici castigatorii, iar premiile le vom inmana la targul din weekendul viitor.

Ce puteti castiga?

Pentru ca vrem sa va perfectionati, am ales drept premii la acest concurs 5 carti despre handmade, pe diferite subiecte.

Premiul 1: Kit pentru Scrapbooking care include o carte despre scrapbooking, hartie si cele necesare pentru primii pasi in scrapbooking;

carte handmade

Premiul 2: Kit-ul Clay Animation care include o carte, un CD si materiale;

Premiul 3: Cartea “The Practical Handbook of Card-Making”, Cheryl Owen;

Premiul 4: Cartea “Bijoux en plumes”, Annic Hurtrer;

Premiul 5: Cartea “Crochet accesoires de mode”, Bernadette Baldelli;

 

Mult succes!

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comentarii

 1. Multumim celor care s-au inscris la concurs, respectand toate regulile concursului.

  Castigatorii sunt:

  Premiul 1: Alexandra Vladescu
  Premiul 2: Andreea Badragan
  Premiul 3: Andra Marasteanu
  Premiul 4: Dacian Moon
  Premiul 5: Gabriela Ghimpaseanu

  Tragerea la sorti filmata o puteti vedea aici: http://www.trilulilu.ro/video-cultura/concurs-participanti-la-targul-ilovehandmade-marti

home | top