Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Tutorial: cercei sarma argintata "cheia sol" | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Thursday, June 30, 2022

Tutorial: cercei sarma argintata “cheia sol”

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 24/06/2012

In cele ce urmeaza vom crea impreuna o pereche de cercei din sarma argintata, parcurgand pas cu pas toate etapele catre rezultatul mult asteptat!

Asadar, mai intai ne alegem materialele pe care le vom folosi. Iti sugerez sa te gandesti la acesta creatie ca la una foarte aproape de gustul si sufletul tau. cercei sarma

Alege culorile si marimile pe care le doresti pentru margelute. Mai departe, trebuie sa ai la indemana un patent si multa, multa rabdare si pasiune.

cercei sarma Purcedem impreuna prin a intinde foarte bine sarma modelatoare, o fixam bine in varful patentului si o rasucim cu putere, dar delicat pentru a crea prima semi-bucla a cheii Sol! Te poti inspira din imaginille alaturate:

cercei sarma

cercei sarma Mai departe,mentinem dreapta sarma modelatoare si ne indreptam spre celalalt capat al acesteia spre a face si cea de-a doua bucla a cerceilor. Rezultatul pentru ambele capate al sarmei trebuie sa arate ca in imaginea urmatoare:

cercei sarma Dupa ce am buclat ambele capete, prima forma a cerceilor va fi urmatoarea:

cercei sarma Apoi, ne redirectionam atentia catre infrumusetarea si “imbracarea” creatiei noastre: adaugam pata de culoare a cerceilor. Eu am ales sa folosesc o culoare vesela, senina si usor de asortat la aproape orice tinuta, fie ca este vorba de una de zi sau de seara.

Avem nevoie de o biluta si de un ac de argint pe care sa-l putem modela.

cercei sarma Fixam foarte bine margeluta asta incat sa nu se miste pe acul modelat si sa isi pastreze cu aproximatie pozitia in compozitie, indiferent daca facem miscari bruste sau nu.

cercei sarma Aproape de final, avem nevoie de un “carlig” de care sa putem agata biluta de cercel. Va trebui sa folosim un patent care sa ne ajute sa cream un carlig aspectuos si rotund.

cercei sarma Iata, ca am obtinut toate elementele necesare crearii primului cercel din pereche! “ Asamblam” piesele create.

cercei sarma Atasam tortitele la ce am creat si nu ne ramane decat sa admiram creatia finala.

cercei sarma

Articol realizat de Mara

 

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comentarii

 1. Cristina says:

  F frumosi cercelusii, insa aia nu este cheia sol. cel putin, nu la muzica. este un cercel ornamental. Cheia sol se intretatie si nu are capetele la fel…

  Spor si multe alte modele frumoase!

 2. Roxana says:

  Frumos realizati! Unde gasesc sarma argintata?

 3. Catalina says:

  Dragut modelul, insa asta nu e cheia sol :)

 4. Catalina, este o cheia sol “reinventata” :-) putem sa ii spunem infinit

 5. Mara says:

  Asa este, nu este cheia sol din muzica, este cheia sol a bijuteriilor handmade:)

home | top