Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Cum poti realiza un inel cu perle? | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Wednesday, June 23, 2021

Cum poti realiza un inel cu perle?

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 02/08/2012

Materiale:Inel handmade

  • Sarma 0.5m 24Ga;
  • 5 perle – am folosit perle negre de cultura;

Unelte:

  • Suport pentru realizare inel – am folosit tub lipici 20mm;
  • Cleste pentru taiat;
  • Cleste cu falci netede;

Taiem 3 bucati a cate 15 cm de sarma. Cu finete se aseaza pe suportul pentru inel si se rasucesc simultat de 2 ori. Rasucim cu putere. Veti vedea mai tarziu de ce. Dupa rasucire se despart cele 6 fire de sarma obtinute.

Inel handmade

Se introduce intr-un fir prima perla si rasucim sarma pe care am pus perla pe sub toate celelalte 5 fire ramase in asa fel incat sa formam la baza inelului un cuib pentru toate perlele. Fiecare sarma trebuie trecuta si prin inel, macar 1 data, astfel incat cuibul sa fie prins de inel cat mai bine si sa nu aiba ” joc”. Trebuie sa rasucim sarma cu forta.

Inel handmadeAtentie, lucram cu inelul pe suport, il scoatem doar atunci cand avem de trecut cate o sarma prin inel, dupa aceea, inelul pe pus din nou pe suport. Astfel, cuibul va avea o baza plata si solida pentru ca rasucirea s-a facut cu forta. Trebuie avut grija ca fiecare terminatie sa fie mascata in cuibul de sarma ca sa nu ramana afara sa ne raneasca sau sa ne zgarie.

Inel handmade

Repetam acest pas cu 4 din cele 5 perle pentru ca a cincea perle sa va prinde deasupra celor 4. Prinderea ultimei perle se va face trecand sarma prin centrul cuibului si prin inel si de-a abia dupa aceea o rasucim in jurul cuibului. Pentru ca am avut 5 perle si 6 sarma, cea de a sasea se va rasuci cu grija in jurul cuibului, finisand cu aceasta aspectul final al cuibului. Terminatia cele de a sasea sarma sa poate introduce in cuib. Gata! Acum puteti sa va incantati ochii cu acest minunat inel.

Inel handmade

Inelul este perfect pentru ca prin rasucirea initiala a celor 6 fire baza e neteda, firele sunt apropiate, cuibul este bine prins de inel, si daca ati respectat instructiunile care va spuneau sa tineti tot timpul inelul pe suport iar rasucirile sa se efectueze cu forta, intregul inel este solid ca si cum ar fi turnat.

Inel handmade

Articol realizat de Diana Joyeria

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comentarii

  1. Roxana says:

    Intereasant! Ma intreb insa daca nu se deformeaza in contact cu pielea/ temperatura corpului. Altfel, arata foarte bine. Felicitari!

home | top