Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Mega-concurs: Castiga o masina de cusut si 17 alte premii | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Saturday, May 21, 2022

Mega-concurs: Castiga o masina de cusut si 17 alte premii

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 16/09/2012

ILoveHandmade nu este doar un site cu informatii si tutoriale utile despre handmade sau doar un targ de creatii handmade…esteMasina de cusut Brother locul de intalnire al tuturor creatorilor de handmade din Romania. Sprijim creativitatea la orice varsta se manifesta ea si de aceea, v-am pregatit un concurs cu premii destinate iubitorilor de handmade si in special, celor care vor sa isi puna creativitatea la incercare.

Asadar, daca esti creator de handmade sau pur si simplu vrei sa iti pui indemanarea si creativitatea la incercare, citeste informatiile de mai jos pentru a vedea cum poti castiga o masina de cusut, o foarfeca profesionala pentru cusut, carti si kit-uri despre handmade si multe alte premii.

Ce poti castiga?

Premiul 1: O masina de cusut Brother BM3600 oferita de firma Bro Rom din Sibiu. Cu un design atractiv si usor de folosit, modelul Brother BM3600 este potrivit atat pentru incepatori cat si pentru avansati.

Specificatii

Masina are 35 de cusaturi si ofera posibilitatea de a ajusta lungimea cusaturii si a pozitiei acului. Realizeaza cusaturi drepte, zig-zag, tiv invizibil, cusaturi elastice, coaserea nasturilor, a fermoarelor, cusatura inainte-inapoi, surfilare, etc. Pe langa cusaturile utilitare, masina de cusut Brother BM3600 vine in avantajul vostru si cu o gama variata de cusaturi decorative.

Mai multe detalii despre masina de cusut Brother BM3600 sunt disponibile aici.

Premiul 2: Foarfeca profesionala pentru croitorie KAI N5275 oferita de firma Bro Rom din Sibiu

Foarfeca are o lungime totala de 11″/27,5cm, poate fi folosita atat pentru stofa, tesatura, tricot, piele, carton, hartie, cat si pentru materiale sintetice usoare si grele in straturi.Foarfeca profesionala croitoriePremiul 3: Cartea “The Illustrated step-by-step guide to stenciling and stamping”. Lucinda Ganderton, Stewart Walton, Sally Walton

Premiul 4: Kit-ul “Make your own greetings cards”, incluzand materiale, ustensile si o carte cu exemple

Premiul 5: Cartea “Origami. The complete guide to the art of paperfolding”, Rick Beech

Premiul 6: Kit-ul “Scrapbooking”, incluzand materiale, ustensile si o carte cu exemple

Premiul 7: Kit-ul “The practical handbook of card-making”, incluzand materiale, ustensile si o carte cu exemple

Premiul 8: Cartea Maisons miniatures en carton ondule, Annic Hurtrer

Premiul 9: Cartea “Quick to stich. Cross stich keepsakes”, Helen Philipps

Premiul 10: Cartea 20 objets en Plastique, Valerie Strub

Premiul 11: Cartea “70 fabulous things to make with papercrafts”, Marion Elliot & Angela A’Court

Premiul 12: Cartea 20 accessoires de Mode, Charlotte Vannier

Premiul 13: Cartea “Quick to stich. Cross stich keepsakes”, Helen Philipps

Premiul 14: Cartea Bougies en fete, a faire soi-meme, Brigitte Casagranda

Premiul 15: Cartea “70 fabulous things to make with papercrafts”, Marion Elliot & Angela A’Court

Premiul 16: Cartea “20 accessoires de Mode”, Charlotte Vannier

Premiul 17: Cartea “20 objets en Raphia, Rabane & Ficelle”, Jean Francois Rey

Premiul 18: Cartea “Creations en laine feutree”, Catherine Pluvinage

Cine se poate inscrie in concurs?

Indiferent daca esti creator de produse lucrate manual sau doar un admirator al curentului handmade din Romania – te poti inscrie la concursul organizat de ILoveHandmade.ro

Ce trebuie sa faci

Pentru a te inscrie in concurs trebuie sa ne trimiti un tutorial (articol de tipul “Cum sa faci…”). Acesta poate sa fie despre realizarea de bijuterii, accesorii, decoratiuni, haine, gentute, ambalaje, idei de expunere sau despre folosirea diverselor materiale …. adica tot ceea ce publica zilnic ILoveHandmade.ro

Dimensiunile tutorialului trebuie sa fie aproximativ aceleasi cu cele deja publicate (vezi aici tutorialele publicate pana acum pe site-ul nostru) adica pana in 1-2 pagini de Word, fara diacritice, iar textul trebuie insotit de fotografii sugestive. In cazul in care fotografiile nu sunt realizate de voi, trebuie sa mentionati si provenienta acestora (link).

Tutorialele trebuie trimise pe adresa de e-mail concurs [@] ilovehandmade.ro

Intra in concurs doar tutorialele “publicabile” pe site, asa ca ii rugam pe participanti sa “isi dea interesul” in realizarea tutorialelor.

Tutorialele care nu sunt potrivite pentru publicarea pe site-ul nostru nu vor intra in concurs, iar tutorialele care vor intra in concurs vor fi publicate pe site-ul nostru in decursul timpului, insotite de numele vostru si numele blogului vostru (asadar veti beneficia si de promovare).

Atentie! Toti cei care se vor inscrie in concurs prin trimiterea unui tutorial la adresa de e-mail concurs [@] ilovehandmade.ro vor primi un e-mail de la noi in care li se va spune daca tutorialul trimis va fi publicat pe site (si deci intra in concurs) sau daca mai trebuie lucrat putin la el si ce trebuie modificat pentru a putea intra in concurs.

Atentie: daca va veti inscrie in concurs cu tutoriale pe care le-ati mai publicat pe alte site-uri (inclusiv pe blogurile voastre), forma pe care ne-o veti trimite noua nu trebuie sa fie identica cu cea care a mai fost publicata (adica trebuie sa mai modificati putin articolul, sa nu fie un articol “Copy/Paste”).

Atentie! Fiecare tutorial “publicabil” trimis inseamna o noua sansa in concurs. Cu cat trimiteti mai multe articole, cu atat aveti mai multe sanse de castig si mai multe sanse pentru promovare.

Alegerea castigatorilor se va realiza prin tragere la sorti pe site-ul random.org (tragerea la sorti va fi filmata). Important este ca orice tutorial trimis suplimentar iti mareste sansele de castig pentru ca va fi considerat o noua inscriere in concurs (de exemplu daca ne trimiti 10 tutoriale vei fi trecut cu numele tau de 10 ori in lista de participanti pe random.org si astfel ai 10 sanse de castig la tragerea la sorti).

Durata concursului: 17 Septembrie 2012 – 1 Noiembrie 2012

Castigatorul va fi anuntat pe aceasta pagina la finalul competitiei.

Daca exista persoane care au nelamuriri, ne pot contacta pe email dupa ce mai citesc o data cu atentie toate detaliile de mai sus. Nu uitati ca articolele-tutorial trebuie trimise, insotite de fotografii, pe adresa concurs [@] ilovehandmade.ro si ca fiecare tutorial trimis inseamna o noua sansa de castig.

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comments are closed.

home | top