Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
3 idei pentru agrafe de par personalizate | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Thursday, December 2, 2021

3 idei pentru agrafe de par personalizate

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 12/10/2012

Pana nu incepe sezonul rece si va trebui sa apelam la caciuli si palarii, iata cateva idei pentru a va personaliza banalele agrafe de par.

Ideea 1

Prima modalitate este realizarea unei floricele, din material subtire, precum panza vei decupa 4 – 5 cercuri de marimi diferite (in functie de cat de mare vrei sa fie floarea) si apoi vei trece rapid marginile fiecarui cerc deasupra flacarii unei brichete. Vei lipi cercurile de material, unul peste celalalt de la mare la mic iar in mijloc ii poti lipi cateva margele. Iata si aici detaliat cum se relizeaza aceste floricele.

Floricica obtinuta o lipesti pe agrafa si gata, ai obtinut o agrafa unicat.

agrafa par

Ideea 2

O alta metoda este folosirea margelutelor, lita (sarma foarte subtire) si clasicele agrafe. Strangi sarma pe partea superioara a agrafei si bagi cate 2 margele dupa care rulezi si iar 2 margele pana aproape de capatul argafei. Este simplu si de efect.

agrafa par

Ideea 3

La acest subiect, desi nu este tocmai sezon, nu putem sa nu va recomandam si agrafele personlizate cu flori naturale, metode care sunt descrise pas-cu-pas aici, pentru agrafele cu bujori si aici, pentru agrafele cu iasomie.

Agrafa-bujori-3

Nu uitati: Trimitand un tutorial despre realizarea bijuteriilor sau decoratiunilor handmade, la adresa concurs[@]ilovehandmade.ro aveti sansa sa castigati o masina de cusut oferita de firma Brorom si multe alte premii. Detalii aici.

Articol realizat de Apostol Madalina

 

 

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comentarii

  1. Roxana says:

    Ce idei dragute! :) Prima imi place cel mai mult!

  2. Oana says:

    Ideile sunt bune chiar insa eu as dori sa vad ceva accesori de acest gen pentru barbati, si nu pentru par.
    Daca ai dorinta poate imi rabdarea de a imi arata astfel de artiole, m-as bucura enorm!

home | top