Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Tutorial: Para decorativa | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Thursday, December 2, 2021

Tutorial: Para decorativa

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 20/11/2012

Pentru ca stim ca va plac proiectele noi, mai ales daca implica si reciclarea unor obiecte pe care nu le mai folosim,  astazi va aratam o alta idee interesanta pentru realizarea unei decoratiuni: o para decorativa stilizata.

Tutorial decoratiune

 Asadar, pentru realizarea acestei pere aveti nevoie de un bec cu filament, sfoara de sac, lipici, un bat mic pentru coada si o foarfeca.

para decorativa stilizata.

Cum procedati in continuare?

1. Aplicati lipici pe toata suprafata becului. Aveti mare grija la cantitatea de lipici pe care  o aplicati pe bec si la cum lucrati cu el ca sa nu va lipiti.

Tutorial decoratiune

2. Incepeti sa infasurati sfoara de sac, pornind de la filetul becului. Randurile de sfoara trebuie sa fie foarte stranse si apropiate unul de celalalt.

Tutorial decoratiune

Tutorial decoratiune

3. Dupa ce ati infasurat toata suprafata becului, la sfarsit atasati bucatica de bat, care va fi codita fructului stilizat.

Tutorial decoratiune

Tutorial decoratiune

4. In final puneti-va imaginatia la contributie pentru a-i gasi intrebuintari cat mai haioase: atasat unei rame de bete, intr-o fructiera, chiar si in pomul de Craciun, caz in care ar fi mult mai haios sa folositi fire de lana rosii si albe.

Tutorial decoratiune

Enjoy!

Tutorial trimis de Raluca, The art of Mumu

 

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comentarii

  1. Roxana says:

    super idee pentru becurile arse! :)

home | top