Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Tutorial: Cum sa faci un papion handmade? | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Wednesday, August 10, 2022

Tutorial: Cum sa faci un papion handmade?

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 13/02/2013

papion handmade tutorialDaca femeile au parte de un numar infinit de accesorii, pentru barbati este mult mai simplu: esarfe, o geanta sau un rucsac, o sapca sau o palarie…depinde cat de departe vrea sa mearga. Unul dintre accesoriile care a revenit in tendinte in ultimii doi ani, este papionul. Si ca mai toate accesoriile sau obiectele vestimentare care au fost adorate la un moment dat, reinventarea lor s-a transformat in ceva fantastic si plin de creativitate. Culori, texturi si chiar si forme variate au fost date papionului, fapt ce l-a facut purtabil deopotriva de femei si barbati.

Asadar, daca vreti sa realizati un papion handmade, nu va speriati, pentru ca nu veti avea prea multa bataie de cap cu el. Partea cea mai importanta este materialul pe care il alegeti pentru papion. Trebuie sa transmita ceva, asa ca alegeti-l cu grija.

papion handmade tutorial

Apoi mai aveti nevoie de un pic de lipici, niste ace de siguranta, un ac pentru brosa sau o incheietoare cu panglica pentru papion, depinde daca vreti sa ii faceti prinzatoarea clasica sau mai simpla.

Asadar, inainte de toate pregatiti materialul pentru papion. Taiati un dreptunghi de 15 x 10 cm si inca o fasie mai mica, de vreo 3 cm latime si 5 cm lungime.

Atentie, daca materialul vostru are fata si dos, primul pas este de a-l indoi pe dos, fix pe jumatate. Coaseti laturile ramase libere, lasand cam 2 cm deschisi, necusuti, pentru a intoarce materialul pe fata. Dupa ce l-ati intors pe fata, il puteti coase complet.

papion handmade tutorial

Impaturiti pernuta de material pe lungime si apoi pe latime, pentru a-i afla mijlocul. Prindeti-l de mijloc si incepeti impaturirea papionului, in cate doua de fiecare parte a mijlocului, ca in imaginea de mai jos. Coaseti-l la mijloc pentru a-l fixa.

papion handmade tutorial

papion handmade tutorial

Treceti apoi la fasia mai mica de material, care va prinde papionul de la mijloc. Indoiti-o astfel incat sa nu se vada marginile nefinisate. Pentru a fixa indoitura folositi fierul de calcat. Coaseti apoi pe spate si fixati fasia de material.

papion handmade tutorial

La final fie ii atasati un ac de brosa, fie ii atasati o panglica sau un sistem de prindere pentru papioane. Atentie la panglica si sistemul de prindere pentru ca trebuie sa se asorteze cu papionul.

papion handmade tutorial

Succes!

Sursa poze 1 si 2

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comentarii

  1. Papi says:

    Super tutorial

home | top