Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Idee de Martisor: Tutorial Brosa Fluture | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Monday, August 15, 2022

Idee de Martisor: Tutorial Brosa Fluture

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 28/02/2013

Pentru a realiza o Brosa Fluture, care cu siguranta va atrage priviri si complimente , avem nevoie de urmatoarele ustensile: ac si ata de culoarea dantelei, ace de brosa (mici), dantela cu colturi , foarfeca, putina sarma (nu din aceea de modelat) pentru antene si bilute. Eu am folosit cristale , deoarece imi plac sclipirile pe care le au in lumina.

Brosa martisor fluture

Se taie din dantela – 4 colturi, grupate cate 2, adica 2 aripi, ca in imagine.

Incepem cu prima aripa. Luam acul, si vom urmari sa inseilam in 5 puncte, ca in imaginea marcata cu galben. Odata ajunsi la punctul 5, stangem tot materialul cu ajutorul degetelor si intarim cusatura. Procedam la fel pentru a doua aripa, pentru ca in final sa obtinem doua aripi, ca in a 3-a imagine.

Brosa martisor fluture

Brosa martisor fluture

Suprapunem cele doua aripi, si le coasem strans, la final trebuie sa obtinem doua parti egale. Fluturele incepe sa prinda contur…

Luam acul de brosa si il atasam (vertical sau orizontal, dupa placul fiecaruia), pe cusatura finalizata anterior, cosand strans aripile de brosa. Din sarma cu memorie taiem un cerculet pentru antene , pe care il indoim in forma de V, taiem surplusul, urmarind sa-l integram in spatele aripilor si deasupra acului de brosa. Prin impingere, sarma aluneca prin dantela si se fixeaza antenele (daca vi se pare ca antenele nu au stabilitate, se pot coase).

Ta daaaaam : Brosa e gata!

Brosa martisor fluture

Pentru ca tot este sezonul Martisorului, daca ii atasati un snur alb-rosu, cu siguranta sa va potrivi de minune ca Martisor.

Articol realizat de Daniela Dinica

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comentarii

  1. Ramira says:

    Frumos si delicat. Felicitari!

  2. vio says:

    bravo!

  3. nicoleta says:

    excelenta idee nu este de loc costisitoare.Oricine are in casa dantela si putina sirmulita. Bravo m-ati incintat.

home | top