Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Bratara din piele in stil industrial | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Tuesday, September 28, 2021

Bratara din piele in stil industrial

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 08/05/2013

Va propun sa confectionam impreuna o bratara lata din piele neagra, cu elemente reciclate din ceasuri de mana, ace cu cap si un charm in forma de fluturas. O combinatie de negru cu argintiu, cu elemente surprinzatoare, plina de personalitate si foarte sic.

Iar bratara este foarte usor de facut si necesita un minimum de materiale si unelte. Oricine are un ceas de mana stricat o poate incerca.

Bratara handmade

Materiale necesare: O fasie din piele neagra, lata de 4 cm., un cadran de ceas, curatat, scos mecanismul, inchizatorile de la aceeasi bratara de ceas, un charm in forma de fluture si niste ace cu cap, argintii.

Bratara handmade

La mijlocul fasiei de piele prindem fluturasul, cu ajutorul a doua ace cu cap. Masuram charmul, dam doua gauri in piele, introducem acele dinspre spatele spre fata bratarii, taiem acele la 5mm lungime, fixam charmul si indoim capetele de ace cu clestele, astfel incat sa fie bine prinse in piele si sa nu permita charmului sa alunece afara:

Bratara handmade

Bratara handmade

Masuram apoi unde va trebui sa facem gaurile pentru a prinde pe bratara cadranul de ceas:

Bratara handmade

Vom avea nevoie de patru gauri si patru ace cu cap. Procedam la fel ca inainte, doar ca de data asta nu vom taia capetele acelor ci le $vom transforma in niste spirale:

Bratara handmade

Bratara handmade

Nu ne mai ramane decat sa atasam inchizatoarea bratarii. Fom folosi inchizatoarea de la acelasi ceas de mana:

Bratara handmade

Aceasta inchizatoare o vom fixa in acelasi mod:

Bratara handmade

Bratara este gata de purtat:

Bratara handmade

Atentie! modul acesta de a prinde elementele metalice pe piele functioneaza doar daca folositi piele naturala putin mai groasa (2-3mm) si daca strangeti foarte bine buclele acelor cu cap. Buclele acestea trebuie sa fie rasucite si inchise astfel incat diferitele elemente sa nu alunece afara din bucla. Pentru rasucirea buclelor folositi un cleste cu falci rotunde subtiri si strangeti bine buclele – in acest fel ele nici nu se vor simti la purtare. Daca folositi piele artificiala e posibil ca gaurile facute sa se mareasca dupa o vreme sau sa se destrame materialul.

Spor la treaba!

Articolul este realizat de FB Ronnie

 

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

home | top