Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Colier de vara din paie de plastic | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Thursday, June 30, 2022

Colier de vara din paie de plastic

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 15/05/2013

Cum sa realizezi un colier statement cu cele mai ieftine si simple materiale? Prietena noastra, ShOOka Design, pe care dorim sa o felicitam pentru lansarea colectiei sale de papioane, pe 14 Mai in club Finnish, ne explica pas-cu-pas secretele acestui accesoriu.

Ai nevoie de :Colier de vara

 • Paie;
 • Fire de tricotat in doua nuante diferite;
 • Panglica;
 • Fir neelastic transparent (guta);
 • Foarfeca; lipici super glue;

Pas 1. Taiati paiele in bucati mai mici de aproximativ 5 cm. Pentru acest colier aveti nevoie de 9 bucati.

Pas 2. Treceti firul prin paie si faceti un nod mic pentru a stabiliza firul dupa care incepeti sa inveliti bucata de pai cu fir. Cand ati terminat de invelit, faceti inca un nod la sfarsit, taiati restul de fir si aplicati putin super glue pe ambele capete ale firului. Infasurati 5 bucati de pai intr-o nuanta si celalalte 5 intr-o alta nuanta. Aici s-au folosit nuantele de rosu si roz.

Colier de vara

Pas 3. Incepeti prin a masura doua bucati de fir neelastic transparent: una de aproximativ 20cm si celalalt de 40cm. Plasati panglica si cele doua bucati de fir transparent cu capetele opuse si fixati prin infasurarea unei bucati de fir in jurul panglici si firelor transparente. Lasat aproximativ 1 cm de fir transparent neinfasurat cu care la sfarsit faceti un nod, taiati restul firii si aplicati niste lipici pentru a va asigura ca firul transparent nu va aluneca cand este tras pentru a fixa celalalt capat.

Colier de vara

Colierul are doua straturi:

Stratul 1: are 3 bucati de paie, 2 roz si 1 rosu.

Stratul 2: are 4 rosii si 2 roz.

Pas 4. Dupa introducerea bucatilor de pai, repetati pasul 2 pentru a fixa si celalat capat al panglici de firele transparente.

Rezultatul final este spectaculos si de efect!

Colier de vara

Articol realizat de ShOOka Design

Sursa foto

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comentarii

 1. andrea says:

  Arata foarte bine colierul si cred eu usor de facut.

  Multumesc

 2. Daria says:

  Nu mi se pare ok ca shopurile de haine on-line sau in general sa nu aiba conditiile de livrare pe site-ul lor mi-am luat teapa de vreo doua ori in acest fel, oricum ultima data am cumparat de shopul depot96, astia macar m-au anuntat telefonic ca intarzie 1 zi livrarea

home | top