Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Mega-concurs: Castiga o masina de cusut si 9 alte premii | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Saturday, May 21, 2022

Mega-concurs: Castiga o masina de cusut si 9 alte premii

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 05/06/2013

concursPentru ca ILoveHandmade nu este doar un site cu informatii si tutoriale utile despre handmade sau doar un targ de creatii handmade…ci este locul de intalnire al tuturor creatorilor de handmade din Romania, periodic organizam pentru voi concursuri cu premii care sa va puna creativitatea la incercare si care sa va ajute in activitatea voastra.

Asadar, daca esti creator de handmade sau pur si simplu vrei sa iti pui indemanarea si creativitatea la incercare, citeste informatiile de mai jos pentru a vedea cum poti castiga o masina de cusut, dar si carti si kit-uri despre handmade.

Avem in total 10 premii de dat, asa ca inscrieti-va in competitie!

Ce poti castiga?

Premiul 1: O masina de cusut Brother J14 oferita de firma Bro Rom din Sibiu. Cu un design atractiv si usor de folosit, modelul Brother J14 este potrivit atat pentru incepatori cat si pentru avansati.

Specificatii

Modelul Brother J14 realizeaza cusaturi drepte, zig-zag, tiv invizibil, cusaturi elastice, coaserea butonierelor, a materialelor foarte subtiri sau a celor groase, etc. Este usor de folosit, manualul de instructiuni fiind disponibil si in limba romana.

Mai multe detalii despre masina de cusut Brother J14 sunt disponibile aici.

Concurs masina de cusut

Premiul 2: Kit-ul “The practical handbook of card-making”, incluzand materiale, ustensile si o carte cu exemple

Premiul 3: Cartea “New Papercrafts“ (An inspirational and practical guide to contemporary Papercrafts)

Premiul 4: Kit-ul “Kirigami, Home Decor Kit

Premiul 5: Cartea “How to make clay characters“, Maureen Carlson

Premiul 6: Cartea “Easy to sew cushions & covers“, Dorothy Wood

Premiul 7: Cartea “Decorative Origami, over 25 innovative paperfolding projects“, Rick Beech

Premiul 8: Cartea Point de croix, Amandine Dardenne

Premiul 9: Cartea “Easy to sew cushions & covers“, Dorothy Wood

Premiul 10: Cartea “Crochet accesoires de mode”, Bernadette Baldelli

Cine se poate inscrie in concurs? 

Indiferent daca esti creator de produse lucrate manual sau doar un admirator al curentului handmade din Romania – te poti inscrie la concursul organizat de ILoveHandmade.ro

Ce trebuie sa faci?

Pentru a te inscrie in concurs trebuie sa ne trimiti un tutorial (articol de tipul “Cum sa faci…”). Acesta poate sa fie despre realizarea de bijuterii, accesorii, decoratiuni, haine, gentute, ambalaje, idei de expunere sau despre folosirea diverselor materiale …. adica tot ceea ce publica zilnic ILoveHandmade.ro

Dimensiunile tutorialului trebuie sa fie aproximativ aceleasi cu cele deja publicate (vezi aici tutorialele publicate pana acum pe site-ul nostru) adica pana in 1-2 pagini de Word, fara diacritice, iar textul trebuie insotit de fotografii sugestive. In cazul in care fotografiile nu sunt realizate de voi, trebuie sa mentionati si sursa acestora (link).

Tutorialele trebuie trimise pe adresa de e-mail concurs [@] ilovehandmade.ro

Intra in concurs doar tutorialele “publicabile” pe site, asa ca ii rugam pe participanti sa “isi dea interesul” in realizarea tutorialelor.

Tutorialele care nu sunt potrivite pentru publicarea pe site-ul nostru nu vor intra in concurs, iar tutorialele care vor intra in concurs vor fi publicate pe site-ul nostru in decursul timpului, insotite de numele vostru si numele blogului vostru (asadar veti beneficia si de promovare).

Atentie! Toti cei care se vor inscrie in concurs prin trimiterea unui tutorial la adresa de e-mail concurs [@] ilovehandmade.ro vor primi un e-mail de la noi in care li se va spune daca tutorialul trimis va fi publicat pe site (si deci intra in concurs) sau daca mai trebuie lucrat putin la el si ce trebuie modificat pentru a putea intra in concurs.

Atentie: daca va veti inscrie in concurs cu tutoriale pe care le-ati mai publicat pe alte site-uri (inclusiv pe blogurile voastre), forma pe care ne-o veti trimite noua nu trebuie sa fie identica cu cea care a mai fost publicata (adica trebuie sa mai modificati putin articolul, sa nu fie un articol “Copy/Paste”).

Atentie! Fiecare tutorial “publicabil” trimis inseamna o noua sansa in concurs. Cu cat trimiteti mai multe articole, cu atat aveti mai multe sanse de castig si mai multe sanse pentru promovare.

Alegerea castigatorilor se va realiza prin tragere la sorti pe site-ul random.org (tragerea la sorti va fi filmata). Important este ca orice tutorial trimis suplimentar iti mareste sansele de castig pentru ca va fi considerat o noua inscriere in concurs (de exemplu daca ne trimiti 10 tutoriale vei fi trecut cu numele tau de 10 ori in lista de participanti pe random.org si astfel ai 10 sanse de castig la tragerea la sorti).

Durata concursului: 5 Iunie 2013 – 21 Iulie 2013

Castigatorul va fi anuntat pe aceasta pagina la finalul competitiei.

Daca exista persoane care au nelamuriri, ne pot contacta pe email dupa ce mai citesc o data cu atentie toate detaliile de mai sus. Nu uitati ca articolele-tutorial trebuie trimise, insotite de fotografii, pe adresa concurs [@] ilovehandmade.ro si ca fiecare tutorial trimis inseamna o noua sansa de castig.

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comments are closed.

home | top