Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
SaMargelim pentru sarbatori! | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Saturday, August 13, 2022

SaMargelim pentru sarbatori!

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 29/10/2013

Perioada sarbatorilor de iarna este una dintre cele mai frumoase pentru artistii handmade. Fie ca participati la evenimente de profil, fie ca lucrati pentru cadourile prietenilor sau doar pentru voi, se anunta cateva saptamani cu multa munca, dar si recompense, evident.

Daca inca nu v-ati aprovizionat cu cele necesare pentru bijuteriile voastre, ar cam fi cazul sa va grabiti pentru ca nu vreti sa lasati comenzile pe ultima suta de metri.

Propunerea noastra pentru aprovizionarea de iarna se indreapta spre SaMargelim.ro, un magazin online de accesorii pentru bijuterit, de unde va puteti comanda tot ceea ce aveti nevoie, de la margele de toate formele si culorile, la accesorii metalice, fetru, si multe altele.

Mai mult, pentru cei harnici care comanda zilele acestea, SaMargelim.ro v-a pregatit si o reducere 10% la toate produsele. In plus primiti Gratuit o brosura cu sfaturi practice despre cum sa folositi si sa imbinati accesoriile, dar si despre cum sa va cresteti vanzarile. Va mai asteapta multe cadouri, concursuri si surprize.

SaMargelim

Articole pe aceeasi tema...

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comentarii

  1. carmen says:

    cum aflu de targurile de handmade din bucuresti, la ce data se fac si locatia?

home | top