Warning: Creating default object from empty value in /home/rilo2496/public_html/wp-content/plugins/cleaner-gallery/cleaner-gallery.php on line 84
Imagini de la targul ILoveHandmade, 9-10 Noiembrie 2013 | ILoveHandmade.ro ®

aboneaza-te la RSS Feed

calatorie Romania

Tuesday, September 28, 2021

Imagini de la targul ILoveHandmade, 9-10 Noiembrie 2013

Adaugat de ILoveHandmade.ro ® in 11/11/2013

Weekendul ce a trecut am organizat o noua editie a targului ILoveHandmade, in curtea Muzeului Municipiului Bucuresti, la Universitate. Am avut parte de doua zile superbe de toamna si ne-am bucurat sa primim vizitatorii in cautare de accesorii si decoratiuni lucrate manual.

De la accesorii din fimo, coliere din pietre semi-pretioase, cercei din cristale si pana la decoratiuni realizate cu tehnica servetelului, ceramica si haine croite manual, de toate au putut gasi cei ce ne-au trecut pragul.

Va invitam sa descoperiti evenimentul prin fotografiile de mai jos. Imagini suplimentare gasiti si pe pagina noastra de Facebook.

Urmatoarele targuri ILoveHandmade se vor desfasura in perioada 30 Noiembrie – 1 Decembrie (de Mos Nicolae) si pe 21 – 22 Decembrie (de Craciun), iar inscrierile pentru cei ce isi doresc sa participe la targul nostru, le vom anunta pe acest site saptamana viitoare, Miercuri, 20 Noiembrie.

Ar putea sa te mai intereseze:

Daca ti-a placut acest articol, aboneaza-te la newsletter aici!

Comentarii

  1. Papion says:

    foarte fain….vrem si noi in Brasov sa avem cat mai multe evenimente de acest gen!!!

home | top